Rock Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Gecenni bu saatinde bir arkadaşla böyle salak bir tartışma yapmak zorunda kaldım. Netten de baktım ama herhangi bir şey bulamadım. Smirnoff North denilen ürünün son kullanma tariği var mıdır yada bozulur mu? Şişenin üstünde herhangi bir yazı göremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bozulur herhalde, 300 yıl sonra içilmez mesela. şaraplarda vardı, o mantıkla bunda da vardır diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 şarap durdukça kalitesi artmaz mı bea :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 1000 sene durunca tadından içilmez oluyo işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Okada uzun bir süreyi kastetmemiştim. Ağzı kapalı kaldığı sürece 1-2 yıl dayanır mı? Evimde benimle yaşıt likör var. Salam olduğuna inanıyorum. 16 yaşındayken açtığımız sağlam çıkmıştı en azından. Ama o ev yapımı, bunlarsa fabrikasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 oper said: şarap durdukça kalitesi artmaz mı bea :S yıllandırmalık şarap ayrı, geciktirmeden tüketmen gereken ayrı ama. mesela annem almış bana geçen senenin başında, bişey olmaz yav diye içtim sirkeye dönmüş. baktım ocağa kadar için diyor. ffs. Rock said: Okada uzun bir süreyi kastetmemiştim. Ağzı kapalı kaldığı sürece 1-2 yıl dayanır mı? Evimde benimle yaşıt likör var. Salam olduğuna inanıyorum. 16 yaşındayken açtığımız sağlam çıkmıştı en azından. Ama o ev yapımı, bunlarsa fabrikasyon. ürüne göre değişmeli ama. 20 30 yıl duran içki de var, benim bahsettiğim 1 yılda gg olan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Yağrına midem bozulmazsa size kesin bir cevap yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 eger agzi kapaliysa alkol buharlasip kacmamissa icilebilir bisi olmaz. Asiri distilled bi icki cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 o değilde bir bilgisayrda en fazla kaç tane usb girişi oluyo ? :D arkadaş kendi bilgisayarında 6 tane olduğunu iddaa ediyoda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 benim konum niye kitlendi ya millete gönderme amaclı actım ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Riverwind said: o değilde bir bilgisayrda en fazla kaç tane usb girişi oluyo ? :D arkadaş kendi bilgisayarında 6 tane olduğunu iddaa ediyoda :D Sanırım 8 tane var 4 önde 4 arkada ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 12 24 falan da olur da gerek yok ayrıca çok girdi çıktı olur öyle de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 olmaz mı be vardır tabiki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Rock said: Gecenni bu saatinde bir arkadaşla böyle salak bir tartışma yapmak zorunda kaldım. Netten de baktım ama herhangi bir şey bulamadım. Smirnoff North denilen ürünün son kullanma tariği var mıdır yada bozulur mu? Şişenin üstünde herhangi bir yazı göremedim? abov fail'a bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 tip of the day: ßşlkta imla htsı wr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 oper said: şarap durdukça kalitesi artmaz mı bea :S köpek öldüren dursa artarmı sence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ben de bu hatayı ilk kim görecek diye merak ediyordum. Tebrikler Voys, bu konudaki imla hatası bulma yarışmasını sen kazandın. Ne yazıkki hiç bir şey kazanamadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 öhö beni de tebrik et. Re: Vodkanın son kullanam tarihi olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 north 1-2 sene önce çıktı, ilk üretilenlerden bile olsa o kadar zamanda bozulmaz votka. içiniz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Farkettim. Hala yaşıyorum ve midem bozulmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar