Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 immobilation? unstoppable? rogue la karıştırdın heral dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 http://www.wowhead.com/?item=19323 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 tek geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 öf ilk düştügünde o bana yarılmıstım ya trade de 1 ay geyigi döndü onun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Dirge DirgeDirgeDirgeDirgeDirgeDirge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 reported sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Blade of wizardry Blade of wizardryBlade of wizardryBlade of wizardryBlade of wizardry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ÇELİK AYNA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 What Happens When The Unstoppable Force meets The Immovable Object Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 chuck norris dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Video Noone 3 videosundan bir kesit. Keske nooone ın o warlocku gearıyla birlikte nasıl yendiğini (üst üste bi 4-5 kere falan) görseydiniz bide. Bide bunlar duel çok takılmayın bunlara, 2 meleeli ekiplere 3v3 de ezilen lockların aglamalarıyla urasırsınız yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 3v3 de 500 resi lockumuz vardı rogue geldi mi warlock çıkıyo arenadan o kadar vahim durumdayız :D edik: rating 1400 lerde sürünüyo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 wow COK kotu bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Eet de alternatif yok =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 hayat oyunu var, dışarı çıkma oyunu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Her oyuna girdiğimde 1.5 saat loading bekliyorum ben. 35 dakika yürü 30 dakika minibüs 30 dakika metro. Araba alın bana =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mortis said: hayat oyunu var, dışarı çıkma oyunu var. ama onlarda yeni char açma tarzı olaylar yok. onları patchle falan eklerlerse satın almayı düşünüyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ha bi de SICAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ayrıca ya ben swedish speaking realmda oynamak istiosam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 _catastrope_ said: Video Noone 3 videosundan bir kesit. Keske nooone ın o warlocku gearıyla birlikte nasıl yendiğini (üst üste bi 4-5 kere falan) görseydiniz bide. Bide bunlar duel çok takılmayın bunlara, 2 meleeli ekiplere 3v3 de ezilen lockların aglamalarıyla urasırsınız yoksa :) o warlockla duel yapmıyor. başka warlocklarla duel atıyor da bariz mal duel yaptığı warlocklar. devouru falan auto bırakan tipler diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mal yada değil sonuçta warlocklar ciddi can sıkıyor ve wow da tbc çıktığından beri berabt bir halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 KONANA GEÇİN U NOOBS konan şu anda daha beter bugları yüzünden o da ayrı bir hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Netcafe said: Siphon life,curse of agany,cruse,immobilation(şart diil) pet dalsın bu arada sende drain drain death coil fear vs ne atarsan nen varsa...ve drain... arada bide unstoppable affliction at... imbasın.. ne farkeder lan ayni sey anladiniz siz sonuca onu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 en son L abi "artık bıktım" dedi ertesi gün deftere kendi ismini yazdı yastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar