Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Son zamanlarda izlediğim en komik film'di. İngilizlerden böyle bir komedi film'i beklemezdim doğrusu. Film'in başı sıkıcı olsada finalinde gülmekten yerlere yattım. Tavsiye ederim izleyin. (tu)imdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 saadece finaldemi gülüoz yoksa filmin başından sonra gülmeye başlıozmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 (td) eregorn2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Xo said: (td) eregorn2 nerde fail? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Olaylar yaşandıkça ritmik şekilde artıyor :) Ortasından sonuna kadar süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 kaç dk? edit: oyuncular kimler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 eh işte bi film. izlenmese çok şey kaçırılmaz da izlenir, fena değil. ingiliz komedisi olması daha hoş tabi. cüce olan adam da in bruges te oynamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Baah brits... ama itiraf etmeliyim 2-3 sahnede yarıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Alfie amca cok komikti ama ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Hapçı adam ve cüce çok iyyidi ya. Komik bi filmdi aslında ama öylesine tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 cücecücenin tabutu yumruklaması anları ve sonra kapağı açınca suratındaki ifade falan o sahneye yarıldım. zaten filmi sırf peter dinklage var diye izlemiştim, şahane oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar