tunca Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ben antalyalıyım ve daha kendoya başlamadım antalyada çalışabileceğim bi yer olsa kesin başlardım o ayrı [Bu mesaj tunca tarafından 17 February 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 hmm tmm tunca kolay gelsin :) nerden esti kafana ben istanbulda bi süre gittim kendo derslerine ama sonra zaman bulamadım uzun sürüo çünkü ..[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 zaten hep istiyodum kendo ama kill bill ve son samuray kombosu yaptıktan sonra iyice gaza geldim =)[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 peki boyle tek silah ustune masterlastıın dovus sanatları var mı? ya da isimleri falan ne iste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ayak derin tamamiyle deişio tek zrrlı tarafı o pis bi japona rastlarsan bi de cnn ı çıkarır ama yapılması çok kolay ve zewkli bir spordur[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 said: Bonecrusher, 17 February 2004 22:16 tarihinde demiş ki: kendo'da katana yok ki. kendoda bambu kılıçlarla dövüşüyorsun. Hani Kenshin'de Aoshi ve Kaoru kullanıyor. Bomfunk MC's in bir klibinde de bambu kılıçlarla, eskrim maskeleri gibi bir elbiseyle dövüşüyorlar. O işte kendo.. Aoshi, Kodachi Nitou kullanıyor çaktırma :P Kendo'dan başka Japon sanatında artık kılıç kullanmayı öğreteceklerini sanmıyorum zaten Kendo da Kamiya Kasshin Ryu nun aynısı yani. Sharashaya alırsın, Kendo sopası görünümünde içinde kılıç var kullanırsın, güzel bi yan. Spor olarakta Japon spor ları en disiplinli ve en geliştirici olarak görmüşümdür hep.[signature][hline]You can raise a dog with food, and you can raise a human with money. But, no man is able to raise a wolf of Mibu. Saitoh Hajime, Shinsengumi Third Division Captain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar