Forseti Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Ben de fizik matematik istedim sadece fiziğe yazmışlar işte bi arkadaş bana soru sorud pilot giderken ufo görüyo fln ha bi tane daha vardı uçağın yükseklik göstergesi bozuluyo pilot anlamak için bomba atıyo bombanın kaç sn de geldiğine bakıyo ona göre kaç h=? ni buluyosun katılıyorum Allah'ın izniyle[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Bende lise 1 de mi 2 de mi ne girmiştim bilgisayardan permutasyon kombinasyon olasılık fln soruyolar ayrıca programlamayla ilgili de soruyolar. Kolay diyen arkadaşlara diyecek söz bulamıyorum heleki fizikten full çıkaranın önünde eğiliyorm ne diyim Herşeyin en iyisi paticikte fizikten full yapanı boyu 2.15 olanı yok hedesinin dedesi vezir olanı yani ne diyim çok mutluyum! gururluyum! bu durumda... Kolay diyen arkadaşlar sınava girip çıktıklarında bide gelip olayları yazsınlar zaman yetmiyo ki zaten. ITU gümüşsuyu kampüsünde giriliyo bide sınawa[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
n0body Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ya sorular o kdr zor diil de zaman lazım :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Zor değil derken matematik olimpiyatından kolay... Matematik de 36 da 12 yapsan geçiyosun bilgisayarda 50 de 40 yapman lazım o yüzden kolay dedim yani. Matematiğe göre kolay. tabii ki lise derslerine göre hayvani zor ama yani en azından yapılabiliyo. matematik yapması imkansız :P[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Öne çıkan mesajlar