Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bunları edinmek için en kesin nereyi önerirsiniz.kitapların veya dergilerin bazıları(çoğu da denebilir) kitapcılarda bulunmuyor. Kesinlikle okumak istiyorum bu kaynakları.Yardımcı olursanız çok sevinirim.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bu arada nereye atacağımı bilemedim konu dışına atsam heme düşer diye düşündüğüm için buraya attım.kusura bakmayın.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Hoca ASAM'IN kitapları yalnızca bazı kitapçılarda satılıyor, mesela Kadıköy'de Caferağa Spor Salonu'nun karşısında Khalkedon Kitapevi var orada ASAM'a ait kitapların bazılarını bulabilirsin. Yalnızca ASAM yayınlarını satan bir yayınevi yok. Tüm ASAM kitaplarını birlikte bulabileceğin yegane yer her yılın Kasım ayında yapılan TÜYAP Kitap Fuarı. ASAM'ın kitaplarının tamamını ancak orada görebilirsin. Bir de Cağaloğlu'ndaki kitapçılarda ASAM'a ait mutlaka bir iki kitap bulunur.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ankarada olduğumu söylemeyi unuttum[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ap[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar