karabocek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Ya baktımda şöyle bi tfc sunucusu bulamadım.Mix.gen.tr hariç bildiginiz bi yer varmı orda password soruyor ve kimse yok gibi...Password yazsam girsem diyelim yazamam console cıkmıyor ilk actıgımda napacam yaf ben ?[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Ha birde baktımda Half-Life 1.1.1.0 da çok serverlar var açılmış onlara gidem dicem sırf halflife'in 1.1.1.0'ını nerden yüklerim ? CS fln istemiyorum.Sadece halflife ve tfc.Yükleyebilirsem hangi siteden yüklerim ?[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 hmm banada türk tfc ve hl serverları lazım orj hl ıstemeyen. üyelik sorundeıl.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar