di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ulan ... Of ki of ... Zengin bi adamim ben aslinda. O kadar cok alacagim var ki sagdan soldan. Gidip lux bi yerde 2 kisi kafadan 2 hafta tatil bile yaptirir bana ama surunuyorum. Neyse ismi lazim degil birileri ismi lazim degil bir sirketin yurt disi kismina gidiyomus. Veda yemegi verilsin denmis ve cuma gunu soylediklerinde nezaketen kabul ettik. Hani dedik ki kredi kartiyla oderiz, dokunmaz pek. Hic olmadi onumuzdeki aya sarkar. Bugun gelen haber daha bi bomba, kredi karti gecmiyormus ve kafa basi 50 lira. Gece yarisindan sonra donerkenki taksi parasini da ekle, oooohh oohhh mis gibi. Hissediyorum yani icimde oyle boyle degil. Bu organizasyonu yapan serefsiz evladina sayiyorum su anda. Niye boyle denyolarin ceremesini ben cekiyorum ulan. Cok basit bi mesele aslinda ama 1 gunden fazla oldu uyumayali ve hala is yetistirmeye calisiyorum. Sinir stres ve yine odemelerim gelmedi. Aglicam lan nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 gitmen çok gerekli mi peki? doğumgünü, düğün bahanesiyle falan gitmeyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 borç?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Neyseki artık değil. Bir şekilde yırttık. Yapılan kötüydü ama. Hani adına veda yemeği verilen kişiye ayıp olmayacak olsa gidecekleri de örgütleyip bu haltı cuma gününde söylemeyen tipe "bu da sana kapak olsun" demek vardı ama olmuyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 BoDrUmLu said: borç?? Boğazıma kadar batmışım zaten borca. Daha fazlasını kaldırmaz bünye =) Kaldı ki alacağım var alamıyorum, üstüne tekrar borç alınca birşey değişmeyecek, yine parasız kalıcam. Üstüne borcum artacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 hah iyi o zaman. bunlar incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler, bunlar için gece uykusuz kalmaya değer mi ya. bu gereksiz şeyleri düşündüğün için hayatının 2 gününü çaldırmışsın resmen. borç konusuna gelince, ben de benzer durumlardan şikayetçiyim ama vicdanen rahat olduğum sürece sorun yok. nasıl olsa bir daha borç isterlerse senden sen de NAH verirsin bir daha. bunlar tecrübedir işin iyi tarafından bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 var olduğunu bilip de yok olduğunu hissetmek kötü bişey aslında herşey yerli yerine otursa hiç bi şekilde sıkıntı çekmeyeceksin ama + olarak o kdr çok şey çıkıor ki bi bakıosun var olan da gitmiş elinden ondan sonra da vaay efenim parasız kaldım.. çok tanıdık geldi nedense :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 :? sen isim ve adres bilgisini pm at, biz tahsil edelim di said: BoDrUmLu said: borç?? Boğazıma kadar batmışım zaten borca. Daha fazlasını kaldırmaz bünye =) Kaldı ki alacağım var alamıyorum, üstüne tekrar borç alınca birşey değişmeyecek, yine parasız kalıcam. Üstüne borcum artacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Her şey kurumsal olmakta yatıyor :P anladın sen onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar