Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Eski pipe oyununun biraz değiştirilmiş, para kontrat falan eklenmiş çok süfer bir versiyonu; http://water-supply.freeonlinegames.com/ level-9 a geçebileni alnından öpecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 hiç bir şey anlamadım bi anda bitiyo oyun filan asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 tm olduun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 mulgear6 said: hiç bir şey anlamadım bi anda bitiyo oyun filan asdfsd aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 çözdüm bi kerem ayrıca tm ne be dfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 oha cok eski oyun... Durum sudur, o yuvarlak yerden su geliyo. Senin amacin, yukaridaki cikisa suyu goturmek. Bunu icin borulari dizmen lazim. Create Pipe'a tikladigin zaman sana yeni boru veriyo. Oyun ilk basladiginda bakip bi plan yapiyosun, surdan bunu geciririm burdan boyle gotururum diye. sonra dosemeye basliyosun. Bazen cikis olmuyo, onun icin de baltayla agaclari kesiyosun, kazmayla taslari kiriyosun... Orman gibin seyleri temizleyemedim yanniz ben. Sinir oldum ciktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ne biçim bir oyundur bu be fıtık oldum resmen boru gelmiyo istediğim şekilde sağa sola boru basmaktan ekranda boru koyacak yerde vakitte kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Hepsini koymak zorunda degilsin, create pipe dedigin zaman eskisi gidiyo yenisi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 cok eski bi oyun ya bu. ayrica bu versiyonu masallah sinir bozmaktan baska hic bisey yapmiyo hangi boruya ihtiyacim varsa gelmiyo hic bi sekilde son boruyu 5 dakika bastim arada 1 tane cikti onuda yanlislikla kacirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 büyük ormanlar temizlenmiyor galiba. ilk oynayışta can sıkıyor da azıcık alışınca feci bağımlılık ypaıyor. mümkün olduğunca önceden tasarlayıp tek bir boruyu aramak yerine gelen boruyu uygun yere koymak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar