Flaneur Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bana her sokağını hissedebileceğimiz her karakteri hissedebileceğim istanbulda geçen romanlar önerebilir misiniz ahmet ümit şeytan ayrıntıda gizlidiri okuudm orhan pamuk kara kitabıda okudum başka öneri var mı tür farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ahmet ümit ten devam et bence.beyoğlu rapsodisi ydi filan kaptır git :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luna Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 beyoğlu rapsodisi çok güzel kitaptı ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Baba ve piç i 1 saat önce bitirdim , çıkalı çok oluyor, muhtemelen okumuşundur ama çok süper kitapmış okumadıysan tavsiye ederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 İstanbul'un sokakları değil fakat Sokaklarda kaybolmuş bir ruhun gezintisini okumak ve halet-i ruhiyesine inmek istersen Hasan Ali Toptaş'tanBin Hüzünlü Haz'ı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 wizardofoz said: İstanbul'un sokakları değil fakat Sokaklarda kaybolmuş bir ruhun gezintisini okumak ve halet-i ruhiyesine inmek istersen Hasan Ali Toptaş'tanBin Hüzünlü Haz'ı öneririm. aynen benimde kaybolmuşluğu anlatan önerebilecegim bi kitap var.netame.(illüstrasyon-müzik-hikaye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 İhsan Oktay Anar Okumaya Başla, eski istanbul'u galatayı yaşa. Eğer daha önce okumadıysan; Puslu Kıtalar Atlası Efrasiyab'ın Hikayaleri ve son kitabı Suskunlar Tavsiyemdir. Kitabı okuduğun gün kendini vur yollara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar