GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 trt adamı- selamın aleyküm sarhoşlar- aleyküm selaam trt adamı- su içecektik de sarhoşlar- sudan daha güzel bişeyimiz de var(rakı şeyeder) trt adamı- yok ben bu saatte almıyorum sarhoşlar- saati ileri alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 adamın bi dikişte içmesi üzerine,bunca yıldır burdayım böyle içen görmedim geyiği de iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 abim iyi içiyor diyodu:D bazı bazılı bi replik vardı unuttum hatırlayamadım yok baba bazı bazı arkadaşlarla içiyoruz falan gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Akü komple yok da pek iyidir xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ewt ewt güzeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 şerreefsizim aklıma gelmişti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 SeaGle said: Akü komple yok da pek iyidir xD şimdi bile guluyoru deli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 deli emin'in "uruspi çociklari" demeside çok gülünç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar