Volfied Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Arkadaslar simdi ben folderlarin ikonunu degistirmek icin FOlder Options a girdim, FIle FOlder a geldim file types dan, change icon dedim ve ikonumu sectim ama bunu yaptigim anda, artik hangi foldera tiklasam cift tiklasam yani find i acti. Neyse, bunu duzeltmek icin File Folder lara Open diye bi komut ekledim, program olarak da explorer.exe yi gosterdim. Guzel, simdi folder aciliyo cift tiklayinca, ama bi 2 sn bekliyo, ve naaparsam yapayim yeni pencerede aciyor. BUnu istemiyorum. Ne yapmam gerek, nasil geri alirim? Imdak![signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 file types da değiştirdiğin şeyi bul değiştirmeye tıkla sonra windows gezgininin exe dosyasını bul ve ona ata teorik olarak böyle :)[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 yanlış hatırlamıyorsam oralarda bir yerde default ayarlara döne secenegi vardi onu denedinmi?[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 öyle bir seçenek yok :)[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 bu arada file types da change icon diye birşey yok ?[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 advanced dadir o zaman ya windows gezgininin ingilizcesi ne, bulamadim onu pratige dokemedim bohuhu[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 öyle birşey yaptıysan geçmiş olsun ben de yapma gafletinde bulumuştum. :)) xpyi tekrar yüklemek bildiğim tek çözüm.[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 öh xpyi tekrar yüklemek mi? oyuncak mı bu? volfi ben de aynı şeyi denedim şimdi props>customize dan bi problem çıkarmdı sorunun o olduğundan eminmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Berk props customize dan yaparsan sorun çıkmaz çünkü normal yolu o , yanı o aynı şey diil Volfied in yaptığı şey icon ı değiştirmek değil bi dosya tipini bi programa atamak örnek: mp3 dosyalarını winamp in açmasını sağlamak tek çözümü var atadığın şeyi geri alıcaksın folder açan program olarak aklıma windows explorer geliyor sadece, büyük ihtimalle ona atamak sorunu çözecektir[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 tamam da arkeyn folderlarda öyle bi seçenek yok ki bakınıyorrum, o exe lerde filan çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: Volfied, 16 February 2004 02:17 tarihinde demiş ki: Arkadaslar simdi ben folderlarin ikonunu degistirmek icin FOlder Options a girdim, FIle FOlder a geldim file types danburaya girersen burada var[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 volfi bi şunu dene kesin olur bence bu dediğin yere gir (ben çeviriyorum benimki türkçe, tutmayabilir) file types da liste çıkıyor folder var (file folder diil sadece folder) onu seç altta advanced e gir actions listesinde sadece open explore bunlar olması lazım eğer bunlar yoksa neler var yaz bana bunlar o foldera tıklayınca yürütülen komutlar eğer sende bunlardan yoksa (ki öyle gözüküyor) bunları eski haline getirmek lazım, ben sana olmayanları copy paste edicem sen yazacaksın oraya , eski haline dönecek[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 oha nooluo delirio muyum my computer ve my documents dışındaki masa üstündeki folderlarıma aynı şey oldu find çıkıyo ahaha bu ne bee[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 folldeerim biçim biçiiim ölürüm folder iiiiçiiiin allaaaaahh beee[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki: saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 çözdüm dediğim gibi yapıosun file types a gir file folder ve folder a yeni komut eklicen open diye sana exe dosyası soracak windows/explorer.exe yi seç sonra open ı seçip sağda use as default falan öyle birşey olması lazım onu seç düzeliyor ama çok aptal birşeymiş hiçbir ayarla oynamamış olmama rağmen bana da oldu[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 arcane onu yaptim explorer ile acinca yeni pencerede aciyo ama fodlerlari ve cok yavas aciyo istmeiyorum onun olmsini, duzeltmenin bi yolu olmali daha ynei format attim ben ya! 2 gun olmuyo herseyi yukledim bastan backup almam en az 5 saat surucek[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 birşeyi yanlış yapmış olmayasın explorer zaten makinenin default da kullandığı program , yavaş açıyor olması mantıksız *! error verir*[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: Volfied, 16 February 2004 13:33 tarihinde demiş ki: explorer ile acinca yeni pencerede aciyo ama fodlerlari abi delircem ! voodoo falan mı yaptın bu da bende olmaya başladı abi fıttırdım nasıl olur ya trojan falan mı yedik biri dalga mı geçiyor adamda ne hata oluyorsa aynısı daha sonra bende oluyor harharharrrrr[signature][hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 arkadaşlar bu sorunu ben de yaşadım diyorum. tekrar yüklemek hala tek çözüm gibi gözüküyor çünkü bir nevi hata var. find ya da explore'u default action olarak seçerseniz open seçeneği kayboluyor. eğer birisi onun windows'taki komutunu bilmiyorsa bilgisayara format atmadan üstüne xp kurmanı tavsiye edicem.. explorer'ın yavaş açmasının sebebi de spy-ware olabilir, her dosyayı ayrı pencerede açmasına birşey diyemiyeceğim..[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 aha bug bulmuşunuz :P[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar