Voys Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 2 şişe extra 1 şişe %41 alkol kanyak. yenı içtim geldim ama böyle kafam ıyı degıl. içesim var. ama baktıgım anda miğdem bulanıo. napsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 yörünge dışına bilet diye tamamlıyım boslukları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 fesatsan sen çık yorunge dışına parası neyse verırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 agality hem noktalı başlık açıyorsun ondan sonra milleti fesatlıkla suçluyorsun? e bu nası pişkinlik lan ? :) ayrıca iç, kus sonra da yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ben de 37 şişe şat tekila içtim : ))))))))))9 ne kadar da olgunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 hayır abi, reklamcı adamım olay topic içinde seks merak ve dikkat çekici öge bulundurmaktı. başarılı da oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Voys benim reklamımı yapmış resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 seks merak ve dikkat çekici öge vardır diye geldm ama ? yok mu ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bi kolpa'nın anatomisi. starring sephiroth. Ali: EE GEL Ali: İÇELİM Ali: O ZAMAN Voys - Sıcak vurdu tavana, sanki bura hawana. Eridik susuzluktan, Efes aksın musluktan:: ciddi? Ali: uyar bana olm Ali: bul açık tekel Ali: akalım Ali: hahaha Voys - Sıcak vurdu tavana, sanki bura hawana. Eridik susuzluktan, Efes aksın musluktan:: elımde olm içkiler Ali: fasdafa Voys - Sıcak vurdu tavana, sanki bura hawana. Eridik susuzluktan, Efes aksın musluktan:: sen de kap gel bostancıya Voys - Sıcak vurdu tavana, sanki bura hawana. Eridik susuzluktan, Efes aksın musluktan:: burada var Ali: oy Ali: sen gel lan Ali: mk çok uzaksın Ali: araba yok bende Voys - Sıcak vurdu tavana, sanki bura hawana. Eridik susuzluktan, Efes aksın musluktan:: bostancı ak Ali: şerefsizim gelirdim ak Voys - Sıcak vurdu tavana, sanki bura hawana. Eridik susuzluktan, Efes aksın musluktan:: orada tekel mı var Voys - Sıcak vurdu tavana, sanki bura hawana. Eridik susuzluktan, Efes aksın musluktan:: bende de yok araba Ali: buluruz mk sjklgşsdfjgsd Voys - Sıcak vurdu tavana, sanki bura hawana. Eridik susuzluktan, Efes aksın musluktan:: benım bacakta sakat hem sen gel Ali: lan ne oldu Ali: yine bacaaaaana Voys - Sıcak vurdu tavana, sanki bura hawana. Eridik susuzluktan, Efes aksın musluktan:: lan öncekı sakatlık işte Voys - Sıcak vurdu tavana, sanki bura hawana. Eridik susuzluktan, Efes aksın musluktan:: yurumem sakıncalı benım Voys - Sıcak vurdu tavana, sanki bura hawana. Eridik susuzluktan, Efes aksın musluktan:: sen gel ve çevrim dışı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bu sıcakta ne kanyağı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 alkol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 abi uyuz oluyorum bu msn loglarını koyma olayına cok sinirim bozuluyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 1 şişe kanyak içemezsin içsende gelip buraya kafam güzel değil yazamazsın ulan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 işte cep kanyağıda değil 70 lik. ama anladım nie içemedım akşam. puro içmiştim onun tadı kalmış ağzımda miğde bulandırıo. hala da bulanıo hafiften. alkol diyince garip oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 yalan söylemek parayla değilki amua goyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 çekıyım mı resım ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar