St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Pazartesi arkadaşın doğum günü var o zamana kadar yetiştirmem lazım internetten o akdar çabuk gönderebilecek bi yer biliyor musunuz?Bugün eskişehirde bimekse,d&r a media markt a falan baktım yoktu.Başka bi yer bilen var mı burda vardır diyebilecek?
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 generation pack ne ? benim bildigim bi orange box vardi
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 orange box ın half life 1 versiyonu gibi bişe herhalde? :)
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 evet.ya eleman epeydir arıyordu da netten bulupta kopyalamak ta istemiyom hazır almışken koleksiyonluk güzel bişi istiyom.ama pazartesiye kadar nerden bulurum bilemiyom
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 steamden al adama paket falan da kasmazsın
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Koleksiyonluk olmaz ama en garanti ve hızlı yol steam olur! :)
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 vallahi koleksiyen olarak first editionları odamda vitrinde blizzard ve half life koleksiyonları mevcut. generation pack ı koleksiyon gibi bişi yapmak anlamsız bana sorarsan. Koleksiyon yapıcaksan tek tek hl modlarının oyunlarının orjinalini alıcaksın.
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ehe bende var hemde ankarada:P çok az kullandım ve herşeyi duruyo
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 garantiliymiş ama hepsiburadaki alacağın kişide garanti varmı bakiim o.O ? hepsiburada 24 ay veriyo hemide
Öne çıkan mesajlar