St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Pazartesi arkadaşın doğum günü var o zamana kadar yetiştirmem lazım internetten o akdar çabuk gönderebilecek bi yer biliyor musunuz?Bugün eskişehirde bimekse,d&r a media markt a falan baktım yoktu.Başka bi yer bilen var mı burda vardır diyebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 generation pack ne ? benim bildigim bi orange box vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 orange box ın half life 1 versiyonu gibi bişe herhalde? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 evet.ya eleman epeydir arıyordu da netten bulupta kopyalamak ta istemiyom hazır almışken koleksiyonluk güzel bişi istiyom.ama pazartesiye kadar nerden bulurum bilemiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 steamden al adama paket falan da kasmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Koleksiyonluk olmaz ama en garanti ve hızlı yol steam olur! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 vallahi koleksiyen olarak first editionları odamda vitrinde blizzard ve half life koleksiyonları mevcut. generation pack ı koleksiyon gibi bişi yapmak anlamsız bana sorarsan. Koleksiyon yapıcaksan tek tek hl modlarının oyunlarının orjinalini alıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ehe bende var hemde ankarada:P çok az kullandım ve herşeyi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 satar mısın:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 anlaşabiliriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 garantiliymiş ama hepsiburadaki alacağın kişide garanti varmı bakiim o.O ? hepsiburada 24 ay veriyo hemide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar