Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Başlıktan da anlaşıldığı gibi hamster almaya karar verdim .. Fakat bazı sorularım var 1-İki adet almayı düşünüyorum. Biri erkek biri dişi olmak üzere Bunlar birlikte uyum içinde yaşarlar mı? Bir de bunlar kesin çiftleşirler mi? Nurtopu gibi minik hamsterlar edinebilir miyim beleşe 2- Aşağıdaki kafes bunlar için uygun mudur? 3- Hamsterlara hastalık bulaşır mı? 4- Hamsterlar yıkanır mı? 5- Hamsterlar için aşılar var mıdır? 6- Ortalama kaç ay/yıl yaşarlar 7- 1 aylık falan hamsterlar almak istiyorum. Daha küçük olduklarından ölebilirler mi? Uygun yaş nedir hamster almak için ? Hayatımda ilk kez hamster bakacağım. Neredeyse hiçbir bilgim yok Yanıtlar için şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bu kafeste bezlemem şahsen ben çok küçük gibi gözüküyor burdan hem o kaydırak ne nası çıkıcak adam yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Nası bir kafes önerirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 acıkcası katlı değil tek katlı içinde az eşyalı. ki 2 tane beslemyi düşünüyorsun nerede olcak bu hayvanlar.. ha bide bunlar hızlı ve çok çoğalıyor, bence hiç 2 tane besleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 tellerin arası az aralıklı bir kafes tercih etmelisin kare boşluk olsa iyi olur. bende vardı böyle bi kafes kaçmıştı küçük olanı. bulmak azcık zor oldu keratayı =) bi de bu kafes çok sıkışık gibi geldi bana. hareket etmeli bu hayvanlar yoksa ölürler. edik:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Peki birkaç tane daha kafes çeşidi var onları da koyacağım peki diğer soruların yanıtları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 3- Hamsterlara hastalık bulaşır mı? Bulaşmaz.manyetik kalkan var hepsinde 4- Hamsterlar yıkanır mı? yıkanır.ciftlestikten sonra gusül abdesti aldırman lazım.günde 20 cakis işlemi gerceklestirebilirler 5- Hamsterlar için aşılar var mıdır? vardır.aids hepatit b grip aşısı falan. 6- Ortalama kaç ay/yıl yaşarlar yaşamazlar.1 yıl yasıyo sanırsın sonra yatarlar. 7- 1 aylık falan hamsterlar almak istiyorum. Daha küçük olduklarından ölebilirler mi? Uygun yaş nedir hamster almak için ? uygun yas ergenlik cagları 2. 3. ay ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 diyerleride ben aşı yapıldıgını duymadım sütten çekildi isen anasından koptu ise direk rahat rahat bakarsın valla hiç bi masrafı yok 1 aylık bi hemstirin edit: bi hastalık bulaştıgınıda görmedim sadece dikkat et yani fazla mıncıklama ellerinin yemek kokmamasına dikkat et marul yada bi yemege dokundugukdan sonra eline alırsan direk yiyecek sanıp ısırıyorlar parmaklarını valla koparır bile o dışlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Hmm Teşekkürler Llama Peki bu hamsterlar hep alındıkları günkü gibi mi dururlar? Yıkanmaya gereksinim duyarlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 fistan hastayım sana valla ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 abi yanlışmıyım alacagı 10 ytl lik hamster 1 yıl ya yasıyo ya yasamıyo sordugu sorulara bak. tamam hepimiz hayvanseveriz ama hamstera bu kadar soru fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 sorular biraz abartılmış cidden kafes al bide dönmesi için o zımbırtıdan al işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bak sorular artıyor cevap verdikçe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ya ögrenmek istiyorum olmaz mı Madem 1 yıl yasıcak adam gibi yasasın o zaman ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luna Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 double mega hayvansever biridir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 huzurlu ölsün sonra da. en azından güzel yaşadım desin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yaw ben beslerken içine 1kg takaş atmıştım bilgiğin akvaryumda besledim valla oyuncagı evi mevi yok tu bee su yeri bile böyle modern değildi o zamna direk muhabbet kuşu sulugundan koyardık içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 fırıldak al icinde dönsün sonra da adam gibi yasadı dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Tokasra said: Yıkanmaya gereksinim duyarlar mı? şunada cevap vereyim hayvan bi yalanıyor senden temiz oluyor yıkamana gerek yok yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ıyy dilini yıkasın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bunların özel diş fırçasıda var aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yaw ben dicektim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Teşekkürler Llama bi sen adam çıktın Fistan gibi hayvansever geçinip en ufak fırsatta dalga geçen şahıslar gibi değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yok yok bilgiler paylaşılmak içindir varsa aklına takılan sor çekinmeden valla bakma fistanda yardımcı olurdu da bugun keyfi yerinde belli:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 beni de harcadınız arada hea. ne güzel kafes için öneri sunmuştum. ayıp ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar