Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Başlıktan da anlaşıldığı gibi hamster almaya karar verdim .. Fakat bazı sorularım var 1-İki adet almayı düşünüyorum. Biri erkek biri dişi olmak üzere Bunlar birlikte uyum içinde yaşarlar mı? Bir de bunlar kesin çiftleşirler mi? Nurtopu gibi minik hamsterlar edinebilir miyim beleşe 2- Aşağıdaki kafes bunlar için uygun mudur? 3- Hamsterlara hastalık bulaşır mı? 4- Hamsterlar yıkanır mı? 5- Hamsterlar için aşılar var mıdır? 6- Ortalama kaç ay/yıl yaşarlar 7- 1 aylık falan hamsterlar almak istiyorum. Daha küçük olduklarından ölebilirler mi? Uygun yaş nedir hamster almak için ? Hayatımda ilk kez hamster bakacağım. Neredeyse hiçbir bilgim yok Yanıtlar için şimdiden teşekkürler
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bu kafeste bezlemem şahsen ben çok küçük gibi gözüküyor burdan hem o kaydırak ne nası çıkıcak adam yukarı
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Nası bir kafes önerirsin
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 acıkcası katlı değil tek katlı içinde az eşyalı. ki 2 tane beslemyi düşünüyorsun nerede olcak bu hayvanlar.. ha bide bunlar hızlı ve çok çoğalıyor, bence hiç 2 tane besleme.
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 tellerin arası az aralıklı bir kafes tercih etmelisin kare boşluk olsa iyi olur. bende vardı böyle bi kafes kaçmıştı küçük olanı. bulmak azcık zor oldu keratayı =) bi de bu kafes çok sıkışık gibi geldi bana. hareket etmeli bu hayvanlar yoksa ölürler. edik:imla
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Peki birkaç tane daha kafes çeşidi var onları da koyacağım peki diğer soruların yanıtları?
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 3- Hamsterlara hastalık bulaşır mı? Bulaşmaz.manyetik kalkan var hepsinde 4- Hamsterlar yıkanır mı? yıkanır.ciftlestikten sonra gusül abdesti aldırman lazım.günde 20 cakis işlemi gerceklestirebilirler 5- Hamsterlar için aşılar var mıdır? vardır.aids hepatit b grip aşısı falan. 6- Ortalama kaç ay/yıl yaşarlar yaşamazlar.1 yıl yasıyo sanırsın sonra yatarlar. 7- 1 aylık falan hamsterlar almak istiyorum. Daha küçük olduklarından ölebilirler mi? Uygun yaş nedir hamster almak için ? uygun yas ergenlik cagları 2. 3. ay ölür
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 diyerleride ben aşı yapıldıgını duymadım sütten çekildi isen anasından koptu ise direk rahat rahat bakarsın valla hiç bi masrafı yok 1 aylık bi hemstirin edit: bi hastalık bulaştıgınıda görmedim sadece dikkat et yani fazla mıncıklama ellerinin yemek kokmamasına dikkat et marul yada bi yemege dokundugukdan sonra eline alırsan direk yiyecek sanıp ısırıyorlar parmaklarını valla koparır bile o dışlerle
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Hmm Teşekkürler Llama Peki bu hamsterlar hep alındıkları günkü gibi mi dururlar? Yıkanmaya gereksinim duyarlar mı?
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 abi yanlışmıyım alacagı 10 ytl lik hamster 1 yıl ya yasıyo ya yasamıyo sordugu sorulara bak. tamam hepimiz hayvanseveriz ama hamstera bu kadar soru fazla.
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 sorular biraz abartılmış cidden kafes al bide dönmesi için o zımbırtıdan al işte.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bak sorular artıyor cevap verdikçe :D
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ya ögrenmek istiyorum olmaz mı Madem 1 yıl yasıcak adam gibi yasasın o zaman ...
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 huzurlu ölsün sonra da. en azından güzel yaşadım desin =(
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yaw ben beslerken içine 1kg takaş atmıştım bilgiğin akvaryumda besledim valla oyuncagı evi mevi yok tu bee su yeri bile böyle modern değildi o zamna direk muhabbet kuşu sulugundan koyardık içine
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 fırıldak al icinde dönsün sonra da adam gibi yasadı dersin
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Tokasra said: Yıkanmaya gereksinim duyarlar mı? şunada cevap vereyim hayvan bi yalanıyor senden temiz oluyor yıkamana gerek yok yani :D
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bunların özel diş fırçasıda var aga.
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Teşekkürler Llama bi sen adam çıktın Fistan gibi hayvansever geçinip en ufak fırsatta dalga geçen şahıslar gibi değilsin
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yok yok bilgiler paylaşılmak içindir varsa aklına takılan sor çekinmeden valla bakma fistanda yardımcı olurdu da bugun keyfi yerinde belli:P
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 beni de harcadınız arada hea. ne güzel kafes için öneri sunmuştum. ayıp ayıp.
Öne çıkan mesajlar