sharky Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Ya hadi soldat oynayalım. Sıkıntıdan delirmek üzereyim.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 oh be acayip rahatladım.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 bi girip bilet kessem mi neyse acıdım :P[hline]Prawler, 19 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: yazık olmuş daha gencecik adamsın [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 hadi bu gece de :)[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 hangi port ?[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 http://soldat.ethernass.com adresinde bütün bilgiler mevcut ...[hline]Ethernass Dünyası Admin Pranga Webcoder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 bu ne? ''error ınitıalızıng 3d hardware now software will be used'' ''could not ınıtıalıze dırectx graphıcs you must have ınstalled dırectx 8.0 or better and a 16, 24 or 32 bpp to run thıs sample'' kırar atarım makınayı valla buna yetmıyosa..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 DirectX 8.0 veya üstünü yüklemen gerektiğini söylüyor.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 çektim oyunu bi ara bende uğrayacağım :) pingler iyidir umarım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: arcane, 22 June 2003 03:37 tarihinde demiş ki: çektim oyunu bi ara bende uğrayacağım :) pingler iyidir umarım[hline] Şaka mı yapıyorsun Ethernass ping'de uçar. En az Sam kadar. :D[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 sorun hala devam ediyorsa diyerek, ethernass forumlarında da aynı sorunu yaşayan insanlara attığım postu aynen pasteliyorum buraya : hatalar hakkında biraz araştırma yaptım sonuç şu : Cannot initialize 3d hardware or something Its a hardware compatibility error: - Make sure you have the latest DirectX drivers - Try to run the game in window-mode - Try to change some Soldat Config settings (turn off Antialiasing, check 16-bit) - Install the latest or different video drivers - Try changing the windows desktop resolution and bit-rate - Try turning down or up the graphics hardware acceleration (My Computer/Properties/Performance/Graphics) - Try updating your motherboard drivers - OR, If you are having trouble running Soldat. You get a "3d initialization" error try this: Start DxDiag (should be included with DirectX, search for it) and click the display tab, then click 'Test Direct 3d', if it works using the DirectX 7 interface but not the DirectX 8 interface then the problem can be resolved by 'Disabling Direct3D Acceleration' and then re-enabling it, test it again and if it works, so will Soldat. What video cards can't/don't support directx 8.1 If you are using any of these card you 'may' be able to play Soldat by selecting the 'Force Software' option available when you click on 'Advanced' in the 'Soldat config' application. 3DFX Voodoo Rush AT25 + (Dual Board) Driver Version: 4.10.01.2073 (English) 3DFX Voodoo Rush MX86251 Driver Version: 4.10.01.8626 (English) 3DLABS Generic PERMEDIA 2 Driver Version: 4.10.01.2105 ATI RAGE IIC AGP (English) Driver Version: 4.11.01.2474 (English) MATROX G100 Driver Version: 4.11.01.1520 (English) MATROX Millennium II PCI Driver Version: 4.11.01.4330 (English) S3 Virge Driver Version: 4.03.00.2111 (English) TRIDENT 3D Image 9750 Driver Version: 4.10.01.2161 (English) [hr] bence bunlardan kaynaklanıyor olabilir, yukarıdaki tavsiyeleri deneyin derim ... not: çok uzun ve teknik bir ingilizce olduğu için çevirmeye üşendim evet .)[hline]Ethernass Dünyası Admin Pranga Webcoder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: GE-TA, 22 June 2003 04:02 tarihinde demiş ki: En az Sam kadar. hmm sağlam uçuyormuş :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 aloo beni bekliin botlarla savasıom kac gundur darkı ezmek icin ehe. mafeidiim darkı.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bende geliyim :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Abi bu Dark cidden ayrı bir olay. Adam elinde Ak-47 aldığı zaman ölümsüz oluyor. Tabii bir de Zed sendromu var.. Adam m79 ile haritada bomba atmadığı yer kalmıyor.. Tam barret'i alıyorsunzu pusuya yatıyorsunuz, tam vuracağım işte diyorsunuz, arkadan Zed geliyor kafanıza bomba atıyor :) Pek bir eğlenceli.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 tamam sorunu hallettım desktopta 32 bıt kullanıyomusum nedense 16 yaptım cat dıye calıstı gelıyorum alıcam topunuzu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 hadi wanderer fln biz gircez bi yere nbl ye girioz dolu olur die sizde oraya gelin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: ShARkY, 22 June 2003 14:35 tarihinde demiş ki: Abi bu Dark cidden ayrı bir olay. Adam elinde Ak-47 aldığı zaman ölümsüz oluyor. sharky, dark edit abicim, takma kafana. birazdan gelir havasını indiririm arkadaşın. bize sökmüyor öyle edit medit :P[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 sımdıde server lıstesı cıkmıyo ne ıs[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Server Listesine ihtiyacın yok zaten. Ben de de çıkmıyor o :) Sanırım registered versionlar için geçerli bişey. soldat.ethernass.com da bağlanabilmek için her şey yazmakta. Port, host.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Ha bu arada Dark 'in olayını anlayabilmiş değilim cidden. Hadi sunucu başka yerde olsa, çok ciddiyim Edit Edit diye ağlardım :) Adamla aynı anda spawn oluyoruz, eğilip birbirimize AYNI silahla ateş ediyoruz, e ben ölüyorum.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 onceden cıkardı server lıst sımdı cıkmıyor host ıpye soldat.ethernass.com portada 23000 yazdım baglanamıyorum cınnet gecırmek uzereyım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Nasıl bağlanamıyorsun ya ? Tıkır tıkır baglanman lazım. Tek s ile falan mı yazıyorsun ethernass 'ı ? Eğer bağlanamıyorsan 3 dakika sonra dene. Her 3 dakikada bir sunucular çaktı mı diye kontrol edilip tekrar başlatılıyor.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bendekı soldat eskısıymıs ehe yukledım yenısını gırdım servera ama kımse yok anladınız gelcegımı kacıstınız dımı :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar