Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ya s1 de yoksa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 loop said: İlk charım hunterdı... düşük level bg lerde dehşet saçıyordum.. Şimdi druid le giriyorum ama çok çabuk ölüyorum.. Millete heal yapayım diyorum iki vuruşta ölüyorum.. Bu geçicidir değilmi :) eğer düşük level bg lerde 2 vuruşta yatıyosan muhtemelen twinkler geliyodur karşına :) eğer ki 70lvl isen ozamanda gear farkı çok yüksektir sen vs rakipler arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 valla basima geldi o yuzden loop un dedigini anladim biraz. arkadasin druid ile bg ya girdim. milletde nasil bir arenadan kalma hirs varsa yanimda %10 hplere gezinen clothlar yerine 5 kisi ustume cullaniyodu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar