Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Arkadaşlar bi yaşındaki kedimi çiftleştirecek eş arıyorum başlıktan da anlaşılması basit olduğu gibi. Yalnız kedim sokak kedisidir. doğduğundan beri evimdedir bi hastalığı ıvır zıvırı yoktur. Olası hamilelikte yavrulara ne yapacağımızı , ki tek yapılacak şey yuva bulmak onun haricinde bişeyi kabul etmem mümkün değil, oturup konuşuruz birlikte. zor bi ihtimalle eş buluruz biliyorum ama işte kısmet. haydin. ha bir de istanbulda yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Benim de 1 yaşında bir kızım var annesi iran babası sokak kedisi ancak pek iranlık yansımamış İstanbul/Avrupa yakasında oturuyorum eğer düşünürsen konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 baslıgını biraz katletmiş gibi olcam ama yeni konu acmiyim dedim.eger uygun degilse modlar silebilir :) yada yeni bi konu olursa, pati pet eş arayanlar şeklinde, bi stickyde olabilir aslında. bende izmirde iran-tekir kırması olan ogluma eş arıyorum evden dısarı cıkmayan, herhangi bi hastalıgı olmayan ve tum asıları tam olan super yakısıklı bi erkek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar