Dev Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Bir kaç güne bir aksilik çıkmazsa kaçak xbox getirtiyorum, fwli değil tabi. Ne kadara bu fw işi yapılıyor, -firmware yani- bana ne kadara patlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ben aldığımda FW vardı üstünde o yüzden bilemiycem. Ama işlemin nasıl yapıldığını az çok biliyorum. Hatta bir ara kendi X360'ımı açıp DVD Drive'ını bile değiştirdim. Fakat Anakartım uymadığı için yeni drive'a FW yükleyememiştim. Neyse, ilk başta biraz karışık gözüksede aslında kolay bir işlem. Çok fazla para almamaları lazım bence. 50 YTL'den fazla ödememeye çalış. Çünkü standart olarak FW değiştiren birisi için yarım saat, kırk dakikalık bir işlem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 fw bedavaya yapiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 nasıl oluyor o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Adamlardan alıyorsan bedava yapıyorlardır onu. Hayrına evindeki Xbox'ı beleş FW yapcaklarını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Belki de azmonun demek istediği; "ben kendim yaptım, oluyor"dur. Öyle midir Azmo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar