calimero Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 selamlar. birazdan iş görüşmesine gidicem de cv lazım tabi türkçe cv kalıplarının olduğu bi site var mıdır bildiğiniz? patiden arattım buldum bi başlık da pek yararlı olmadı...
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Genelen bize gelen cv lerden ve eskiden benimde yazdığım cvlerden özetle: Resim İsim soyad Adres Telefonlar Eğitim (Yanlarında girdiğin çıktığın yıllar ile) İlkokul Orta-lise Universite (Varsa) Lisansüstü Aldığın eğitimler kurslar (ingilizce kursları, bilgisayar kursları dahil) İş Deneyimi (başladığın bıraktğığın yıllar ile) Firma ismi Firma ismi Referanslar (isteğe bağlı, daha önce çalıştığın yerden seni iyi lanse edecek birilerinin isim soyad telefonları) Reklam alanında hizmet verdiğimiz için bize gelen CV'lerde genelde ne iş yapıklarını da insanlar yazıyor, şu kuruma çalıştım, şu kurum için broşür yaptım gibi. Bunun başlığıda "Çalıştığım firmalar" oluyor genelde. Sonunda Hobilerini de bazıları yazıyor, işkolik değilim imajı için, kitap okurum, sinemayı severim gibi. Başvuracağın yer çok ciddi bir kurum değilse sende ekleyebilirsin. Genelen böyle biliyorum ben...
Öne çıkan mesajlar