toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ya 40-50 ye dusse nolcak yine zorlama yasatmıyor ki. 30 a kadar yolu var yani 30'un altında belki takılma oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bende de Asus 8800 GT var şehirlere girdiğimde kösüyor makina 1 fps falan ama sanırım ucak ile yolculuk sırasında hdd ye bişiler oldu, devamlı çok sesli bir şekilde okuyor. 1 GB ram var üzerinde birde onada bağlıyorum bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 gt ler ve gts ler arası fark yoksa çalışıo babalar gibi diebilirim gts var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 sdf gittim eski 6600 kartımı taktım(winampı zor çalıştırıyor) rahat bi 10 fps arttı 8800 e göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bende gf 8500 gt var yakında almayı düşünüyorum wow sorun çıkartır mı sizce? haydar dümen başlığı gibi olmuş bende sorayım dedim bilgisayarı toplatmadım hp den aldım nasıldır bu 8500gtler iyimi değiştireyim mi :D hp elite m9030(reklam reklam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar