misogynist Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Şu an skillerim 115 swordsmanship 115 archery 100 anatomy 100 healing 100 tactics 85 focus 85 chivalry Tactics'i 0'layıp yerine 100 poisoning yapmayı düşünüyorum..Tactics'in etkisinin fazla olmadıgını duydum ne yapmalıyım... ---------------------------------------------------------- İkinci charım 100 anatomy 100 healing 100 focus 100 necromancy 100 spirit speak 100 swordsmanship 100 tactics Kal ort por icin kısmam gerekiyor bi skill'i ne yapmam gerektigini kestiremiyorum...Ya bundada gereksiz olduguna emin olabilirsem tactics'i silicem yerine 50 chival alicam kalanı ps'lere dagıtıcam yada bu sekilde kalicak focus'u kısıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Tacticsi silme. :lol:[signature][hline]Genç Fenerbahçeliler. Sarı Kanarya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 fence olmadan poison kasmak pek ii olmaz hele bide archery'in war senin tct iidir ii armor ignore a yönel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misogynist Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Peki ikinci charım icin ne dusunuyorsunuz? Kal Ort Por icin ne yapmalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 neden recall icin magery istiyorsun ki? necromancy de wraith formda recall yapabilirsiniz mageryniz sifir olsa bile...[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
digiozan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 bana kalırs spirit speak gereksiz.tabi sen ne düşünürsün bilmem.ölülerle konuşunca bişi mi oluo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar