Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Selam pati ahalisi. 4. class olarak bir Druid kasmaya karar verdim. Tercihen N.Elf Yanima bir Warrior, rogue, warlock yada ench shaman ariyorum. Nonstop questing ardindan arena. Bu charlari kasmayi düsünen arkadas varsa bana ulassin lütfen. Server sorun degil. top ratinglerde yer almak degil hayalim. O yüzden alli in üstün oldugu kolay bi battlegroupta oynayabilirim. dipnot: bu classlar disinda nonstop level kasabilecek varmi bilmiyorum, mana sikintisi cekmesin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Bende rujuma girlfriend bakıyorum. ilgilenenler 5k gold ile başvurularını yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ya adamla neden dalga geçmeye çalışıosunki okdr mı garip bi topic olmus. adam yeni karakter kasmak isteyen warsa beraber kasalım dio ne war bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Hee nie dalga hemen.. ezikmiyim ben? Okadar kavga etmis, uzaklastirma almisligim var bu forumla.. pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Julifton said: Bende rujuma girlfriend bakıyorum. ilgilenenler 5k gold ile başvurularını yapsınlar. Derler ya açta k.... dalga geç... aynen +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Bir gnome warrior (pembe saclisindan) edindim. Ally in üstün oldugu bir battlegroup ariyoruz. Misery diye düsündük. Birde size sorim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 misery çok yerinde bir seçim, ben de horde charımı geçici olarak bırakıp aynı battlegroup'ta ally kasıyorum pvp yapmak için. boulderfistin latencysi iyi gibi ama ally çok az, horde karakterimle oynarken ilk 25 levelımda en az 3-4 defa girmişimdir bir dungeona, bununla girme şansım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ozaman misery de ally popülasyonu yüksek bi server bulmak lazim. Healer ve tank olarak is görebilecegimiz icin cok da önemli degil ally nüfusu. Acaba hangi misery uygundur... edit: MISERY Aerie Peak - Normal Boulderfist - PvP Eonar - Normal Frostmane - PvP Grim Batol - PvP Jaedenar - PvP Kazzak - PvP Kilrogg - Normal Outland - PvP Ravenholdt - RP-PvP Stonemaul - PvP Tarren Mill - PvP Vek'nilash - PvP Wildhammer - Normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 frostmane'de var bol bol sanırım, çok küfrederdim adamlara level kasarken :P ama latencysi pek iyi olmayabiliyor oranın genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 frostmane'de ms bazen aşırı yüksek oluyor (normalde yüksek zaten). en yakın zamanda transfer edip basıp gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Server tavsiyesi verebilirmisiniz arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 surda bakabilirsn http://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=563&factionid=-1&minlevel=10&maxlevel=70&servertypeid=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ordaki degerlere pek güvenmiyorum. Bazi serverlarda icin %sifir horde fln diyo. Misery ye bagli ve alliance popülasyonu yüksek bi server bulmam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ozii_x said: Julifton said: Bende rujuma girlfriend bakıyorum. ilgilenenler 5k gold ile başvurularını yapsınlar. Derler ya açta k.... dalga geç... aynen +1 Bende bi dalga var tek geçerim. Pati avukatcıkları.... Şindi siz bunuda yanlış anlarsınız dalga = saç dalgası saçlarım dalga dalga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 o dalgalar sana dalga boyu bunu yanlış anlama lütfen !!! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Hangi dalga boyu o? Tek geçtiğimmi yoksa şu okyanusda bi görünüp bi kaybolanmı? Bu arada adam kendine partner bulmuş, Biz hala bi gf bulamadık rujumuza...(bu üç nokta varya aman diim yanlış anlama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 eh ya olur olmadık yerde mesele cıkarıp seviyeyi düsürmekte üstünüze yok tebrik ediyorum, ona buna sataşıp deşarj olma yeri mi bu forum anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Vallada billada onnar başlattı benim bi suçum yok =) Dönüp baksan adamların postlarının %93ü geyik biz edince günah. Bu başlığa son postumdur. TIP... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ay yazık nolursun bişiler yaz gereksiz haşere seni ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar