Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi kartı kabul edilmedi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ACCmi aktive etmek istediğimde "Your credit card declined" hatası alıyorum.

Fakat Kredi kartında sorun yok.Neden kaynaklanabilir acaba yardımcı olabilirmisiniz...
Mesaj tarihi:
simdi oncelikle sadece reactivate edecem arkadasimin acci isimden farkederse die degistirip deniyorum oda olmuyor...
bide sanal card nasil nereden alacam?
su andaki bendeki kart zaten interaktife acik...
Mesaj tarihi:
Reumer sanırım o kartlarla alınmıyor[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama kotkarım büyümek için başka yere göçmüştür.
- Ludvig Bauhaus
Mesaj tarihi:
bende baya ecel terlerı dokmustum,kredı kartının hesap kesım adresını yazıcaksın adres kısmına.Baska adresı kabul etmıyor.[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden biri
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Mesaj tarihi:
alakası yok simofle

benim evimin adresi var hesap kısmında
ama kullandıgım CC abimin ve abim ayrı evde oturuyo[hline]Prince"Kazuyama" Cratty

je suis la et ailleurs
je n'ai plus rien
je deviens folle
je m'abandonne

Mesaj tarihi:
Popeye ben yasadım o sorunu master carddı,belkı farkedıyordur.Emınım cunku.Ev adresını kabul etmedı,pederın dukkanını yazdım oldu.[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden biri
Mesaj tarihi:
simofle kontrol ediyor mu adresi bazi sorunlar haric bilmiyorum da, sadece tesaduf olabilir. belki sadece yeniden denedigin icin tutmustur. aynen hani bazen kredi karti birsey alirken ilkinde cekmez, sonra ceker, onun gibi. tabi senin dedigini de denemek de yarar var.
Mesaj tarihi:
hmm bende master kart kullanıyorum

ama master kartın sorunlu oldugunu biliyorum
2 CCyi kabul etmemişti bi ara sırf master diye[hline]Prince"Kazuyama" Cratty

je suis la et ailleurs
je n'ai plus rien
je deviens folle
je m'abandonne

Mesaj tarihi:
Olabılır sızınde dedıklerınız belkıde benımkısı sadece bır tesaduf.O an cekecegı tuttu belkıde parayı :)[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden biri
Mesaj tarihi:
bende de adres olayı olmuştu.. kredi kartının extresinde yazılı olan adresi tam olarak yazınca kabul etmişti ev adresi fln olmamıştı..[hline].ã.¢.]-[.ë.®.ø.][. /// [L.u.¢.!.]
  • Yeni Oluştur...