Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Selamlar arkadaşımın kardeşi charını satmak istedi bende buraya koyayım dedim. Hazırlayıp verdiği bilgiler aşağıda. Özel sorunuz varsa pm atabilirsiniz. Teşekkürler. Dunemaul serverındaki lvl 70human paladinimi satmak istiyorum.Hesabın içinde paladin haricinde52 mage,41 druid ve birde tam anlamıyla olmasada 28 twnik hunter bulunmaktadır.Hunter dan pek bahsetmicem,eğer hesap ilginizi çekerse ayrıntılı bilgide verebilirim.bunun için paladinden bahsedicem. Paladin de prot,holy ve retri gearları mevcuttur.retriden balamak istiyorum,gear olarak main spec. RETRİ -pvp gear(s1,s2,s3)(şu anda 1800 arena puan ım bulunmaktadır bir tane daha s3 yada s4 alabilirsiniz) -2 tane guardinan,3 tane vindicator,1 tane veteran(yüzük),bri tane 60 badge ile alınmış olan epic pvp back ve yine badge ile alımış libram(bu iki parça piyasadakilerin en iyisi) -10.5k hp -1700 ap -%29 crit -6.5k mana -16 expertise Execute dahil bütün enchentlerim tam,gemlerimin çoğu epic retri spec de bir çok trinket seçeneğiniz vardır.trinket seçiminize göre yazdığım özelliklerde değişşecektir.buraya kendi kullandığım tirnketlerin özaelliklerine göre yazdım PROT -t4 seviyesindedir -eli yüzü düzgün bir healer ile bütün heroiclere girebilirsiniz -4 tane epic shield ım bulunmaktadır -yarısı epic yarısı rare dır ama rarelarım da yarısı epic seviyesindedir -%15 dodge -%16 parry -%18 block(%53 oluyor hold shield ile) -12.5k hp -490 def rating -14k armor -enchentlerim eksiksizdir HOLY -t4 seviyesindedir -çoğu epicdir -enchentlerim ve gemlerim tamdır -1700 bonus heal -208 mana regan -%20 cirt -7k hp -8.5k mana 81 healing enchent de dahil bütün enchentlerim tamdır REPUTATİON cenarion expedition-exlated honor hold-exalted lower city-exalted sun offensive-exalted shatar-exlated keepers of time-exalted consortium-revered aldor-honored PROF cooking-285 fishing-235 fisrt aid-375 riding-225 minig-375 jewelcrafting-375(meta gemlerin çoğunu yapabiliyorum,9 tane rare yapabiliyorum,epic gemlerinde ihtiyacınıza göre gidip paternini alabilirsiniz,sun offensive ile exlated olduğum için) BANKA (hesapda 2 tane 20slot bag bulunmaktadır) mining malzemeler jc malzemeleri enchent malzemeleri egzantirik bazı şeyler marklar 14 eots 27 wsg 100 av 5 tane prot için gem 1 tane healing için gem 1 tane retri için gem vardır ve hepsi epicdir.ayrıca 50ap+12 crit epic leg enchent bulunmatadır.(bunu s4 alıp ona basmayı planlıyordum çünkü leg s1) şu anda 500 altınım var ama oyunda hala aktif olduğum için paranın düşme ihitmali yok artma ihtimali çok:) 40 badge bulunmaktadır.oyunda hala aktif olduğum için buda artmakta harcamayı düşünmüyorum harcama işini size bırakıcam ihtiyacınıza göre harcayın NOTLAR hesabı para için satıyorum bunu için takas yapmayı düşünmüyorum.eğer karakteri satın alırsanız memnun kalırsınız.healer iken maggye za ya gidebilirisniz ssc ye ve tk ya başlayabilrsiniz,tank iken maggy ye ve grull a offtank olarak gidebilirsiniz. 200 ye satmayı düşünüyorum Ankara içi olması tercihimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 wepla acc'umla takas talep ediyorum dota diyince akan sular durur harika f listi ve banlanmazlık garantisiyle satıcağım acc ta ayrıca bütün pro oyunlarına kabul edilme garantisi de veriyorum... :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 eyvallahta :D weplada oynamıyorum ben. eurobattle falan yetiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 adminlik alsam takaslar mıyız :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 wepla da adminlik ver bende sana druidmi veriyim. banlanmama garantisi,istediğimi yapma garantisi, rüşvet garantisi falan varsa tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 druidi bi görelim :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar