Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

holo trade yeniden

sadATS2

Öne çıkan mesajlar

holo trade istememin sebebi uzun zamandir tipki dierleri gibi bende slient prof aramaktayim bu sebeple ilk actigim holo sith holoydu ve dierleri jedi holoydu simdi derlerki sithler proflari sondan basa jediler bastan sona soluyor bu durumda ben ilk profun ne oldugunu bilmiyorum. ve bu noktada %50 sansla ya gizli olani yada ilk profu solicek bu arada grind islerine devam ederken en azindan sansimida bu sekilde denemek istiyorum. eger bu yolla sonuca varabilirsekki bu da bizim patternimiz olsun :) (tabi bu teori uzun zamandir var gercide) sanirim jedi sayisinin buyuk bir kismi turklere ait olabilir. denemekten zarar gelmez . hepimizde gereginden fazla holo var hele bu kadar degerleride dusmusken bunu denemeyi istiyorum. amacim bu. oyun icinde mesajlasalim eger hala trade sicak bakrsaniz. hepinize yardiminiz icin simdiden tesekkur ederim.[signature][hline]sad [R.I.P]
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

150k ya satilik holocron coronette yarim saat takilsan bulursun ama eger hic holocron acmadiysan holo acmanın bi manası yok, cunku sistem degisecek. bence hic elleme, o islere girme yapmak istedigin chari yapip bekle, bizde sanaquesti yapmanda yardim edelim en dogrusu bu olur bence.[signature][hline]sad [R.I.P]
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Sad ben ilk seferde hediye holoyu açmıştım ne dedigini unutmustum. Daha sonra 1 sith holo açtım carbiner dedi. Üstüne 2 jedi holo açtim bitirdim hepsini. Son denediğim jedi holo silent idi. Yani ben şimdi sith holo açsam prof söyler mi bana. 12 prof masterlamış vaziyetteyim. Eğer işe yarıyosa bu yol haberimiz olsun. Boşuna uğraşmayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkhonen, 12 February 2004 15:44 tarihinde demiş ki:
Sad ben ilk seferde hediye holoyu açmıştım ne dedigini unutmustum. Daha sonra 1 sith holo açtım carbiner dedi. Üstüne 2 jedi holo açtim bitirdim hepsini. Son denediğim jedi holo silent idi. Yani ben şimdi sith holo açsam prof söyler mi bana. 12 prof masterlamış vaziyetteyim. Eğer işe yarıyosa bu yol haberimiz olsun. Boşuna uğraşmayalım.

az once aklıma super bisey geldi sanırım senin silent i buldum..
gerci teorime gore seninki musician ama eger musician acmazsa oyunda soylucem son teorimi kolay gelsin[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse
Jedi initiate

Sosyal ağlarda paylaş

Beyler bayanlar bence şunu aklınıza sokun bu iş tamamen random ve şans işi.Her karakterin 5 tane profu var.4 tane holo 1 tane silent bunlar tamamen random geliyo ve silent ta tamamen random bişi.Yani bir nevi kafandan aticaksiniz tutarsa ne ala tutmazsa başka bişide şans denemek gerek.Çünkü belli bi algoritma ile vermesi yerine random vermesini sağlamak daha kolay source kodu açısından.Devlerinde basite kaçıcağını düşünürsek bu olay böle.
Sosyal ağlarda paylaş

Ozmn cok iyi.Her gun giriyorum sonucta cunku.Umarım bulurum.Bide bisi rica edecem.Eger bugunlerde isi cok olmayan birileri varsa acaba benim accountumla oyuna girerler mi?Holo yu fln alıcam ama malum benim daha cok isim var.Eger bu iyiligi yaparsanız sizin icin bogaz koprusunden atlarım (ama jedı olduktan sonra :) ) Eger yaparım diyosanız e mail adresinize postalıyım.[signature][hline]Her şeyde master olmaya çalışıcağım için,buraya neler de master olduğumu yazmadım:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...