sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 herhangi bir serverdan eclipse ile holo trade yapmak isteyen olursa. ben yaparim hangi server oldugnun onemi yok eclipseden 1 adet verip sizin bulundugunuz serverdan 1 adet almaya ihtiyacim var uygun olan varsa lutfen mesaj atsin.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 sad benim bloodfin holom duruyor onu verebilirim ama tam emi ndegilim bloodfin miydi neyse bi kontrol ederim ben beleşe veririm sorun degil[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse Jedi initiate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Abi oyuna girince ben veririm sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 her ikinizede tesekkur ederim ve cok sevinirim oyun icinde konusalim arkadaslar bu tarafta eclipsedede ihtiyaciniz olursada hololariniz karsiligi bol bol ver :)[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Benimde kettemoorda 2 tane holo oylece duruyor. Birkaç serverda daha var hiç kasmadım cross-trade için. Ilgilenen varsa ÖM gecsinler[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 holo trade istememin sebebi uzun zamandir tipki dierleri gibi bende slient prof aramaktayim bu sebeple ilk actigim holo sith holoydu ve dierleri jedi holoydu simdi derlerki sithler proflari sondan basa jediler bastan sona soluyor bu durumda ben ilk profun ne oldugunu bilmiyorum. ve bu noktada %50 sansla ya gizli olani yada ilk profu solicek bu arada grind islerine devam ederken en azindan sansimida bu sekilde denemek istiyorum. eger bu yolla sonuca varabilirsekki bu da bizim patternimiz olsun :) (tabi bu teori uzun zamandir var gercide) sanirim jedi sayisinin buyuk bir kismi turklere ait olabilir. denemekten zarar gelmez . hepimizde gereginden fazla holo var hele bu kadar degerleride dusmusken bunu denemeyi istiyorum. amacim bu. oyun icinde mesajlasalim eger hala trade sicak bakrsaniz. hepinize yardiminiz icin simdiden tesekkur ederim.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Ben questi bekliyorum ama holocronda alabilirim.suandaki mevcudi param 150k civarinda.Bu civarda holo satan varsa lutfen buraya yazsın...[signature][hline]Her şeyde master olmaya çalışıcağım için,buraya neler de master olduğumu yazmadım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 olayi anlamadim neyse vardir bi bildigin abi :)[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse Jedi initiate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 bloodfin de 1 tane kettemor da 2 tane holocronum var istersen..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 beyler hepinize cok tesekkur ederim ,olayi saolsun ogoedle aksam hallettik, carbineer dedi once yapmayi dusunduklerimi yapip bunuda denicem olumlu bi sonuc cikarsa sizlere buradan haber veririm. tekrar hepinize tesekkur ederim.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Guru abi ben eclipsedeyim.Holocronlarını belki alabilirim ama sen baska serverdasin.Serverlar arasi holocron trade oluyomu ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 banada eclipse de lazım holocron..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 oyunda tell at bana, sana veriim 1 adet guru jedı holocron.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Sad abi bana versene o holocronu.Su ana kadar hic holocron almadım.Sana tell atsam bana verir misin? (ne kadar kredit istiyosan yaz ama su aralar pek yok param 150k civarı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 150k ya satilik holocron coronette yarim saat takilsan bulursun ama eger hic holocron acmadiysan holo acmanın bi manası yok, cunku sistem degisecek. bence hic elleme, o islere girme yapmak istedigin chari yapip bekle, bizde sanaquesti yapmanda yardim edelim en dogrusu bu olur bence.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkhonen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Sad ben ilk seferde hediye holoyu açmıştım ne dedigini unutmustum. Daha sonra 1 sith holo açtım carbiner dedi. Üstüne 2 jedi holo açtim bitirdim hepsini. Son denediğim jedi holo silent idi. Yani ben şimdi sith holo açsam prof söyler mi bana. 12 prof masterlamış vaziyetteyim. Eğer işe yarıyosa bu yol haberimiz olsun. Boşuna uğraşmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Arkhonen, 12 February 2004 15:44 tarihinde demiş ki: Sad ben ilk seferde hediye holoyu açmıştım ne dedigini unutmustum. Daha sonra 1 sith holo açtım carbiner dedi. Üstüne 2 jedi holo açtim bitirdim hepsini. Son denediğim jedi holo silent idi. Yani ben şimdi sith holo açsam prof söyler mi bana. 12 prof masterlamış vaziyetteyim. Eğer işe yarıyosa bu yol haberimiz olsun. Boşuna uğraşmayalım. az once aklıma super bisey geldi sanırım senin silent i buldum.. gerci teorime gore seninki musician ama eger musician acmazsa oyunda soylucem son teorimi kolay gelsin[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse Jedi initiate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Beyler bayanlar bence şunu aklınıza sokun bu iş tamamen random ve şans işi.Her karakterin 5 tane profu var.4 tane holo 1 tane silent bunlar tamamen random geliyo ve silent ta tamamen random bişi.Yani bir nevi kafandan aticaksiniz tutarsa ne ala tutmazsa başka bişide şans denemek gerek.Çünkü belli bi algoritma ile vermesi yerine random vermesini sağlamak daha kolay source kodu açısından.Devlerinde basite kaçıcağını düşünürsek bu olay böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Beyler inanilmaz bir holo arama seyine girdim.Cogu kisi para falan gonderiyo.Benim paradan once ucuz holo bulmam lazim.Lutfen bana destek olun.Jedi olunca soz her gun kasip kasip size para gonderecem.Su jedi yi bi olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ha bide tell icin /tell deno oyunda.eger ben yoksam /tell sne yazip ona verin.Tesekurler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 sakin ol biraz bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bulurumda benim gibi 8.sınıfa giden biri hızlı kasarmı,orası tartısılır...[signature][hline]Her şeyde master olmaya çalışıcağım için,buraya neler de master olduğumu yazmadım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 neler çıkacağına bağlı tabi ama eclipse de oynadığına göre insanlardan yardım istersen bence ne çıkarsa çıksın 4ünü de publish7 den önce yaparsın. stres yapma :)[signature][hline]v4vendetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ozmn cok iyi.Her gun giriyorum sonucta cunku.Umarım bulurum.Bide bisi rica edecem.Eger bugunlerde isi cok olmayan birileri varsa acaba benim accountumla oyuna girerler mi?Holo yu fln alıcam ama malum benim daha cok isim var.Eger bu iyiligi yaparsanız sizin icin bogaz koprusunden atlarım (ama jedı olduktan sonra :) ) Eger yaparım diyosanız e mail adresinize postalıyım.[signature][hline]Her şeyde master olmaya çalışıcağım için,buraya neler de master olduğumu yazmadım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ayrıca bu iyiligi yapanlar jedlık avantajlarımızdan da yararlanacaktır :) (olunca tabii )[signature][hline]Her şeyde master olmaya çalışıcağım için,buraya neler de master olduğumu yazmadım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar