aslan. Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Arkadaşlar dün yeni bir sistem aldım.özellikleri: Q6600 QUAD CORE 2.4Ghz 8MB CACHE 1066FSB 65NM,Asus 8800gt 512mb,GIGABYTE - EP35C-DS3R 1333FSB DDR2 1066Mhz PCI-E,THERMALTAKE 650 WATT TOUGHPOWER QFAN GÜÇ KAYNAĞI , 2x1 GB 1066 DDR2 KIT Reaper - HPC kasayı aldım eve geldim oyunları kurup deniyim dedim nerdeyse her oyunda bir grafik hatası veriyor.Oyunlara güzel bir şekilde giriyorum fakat oyun başladığı zaman ya görüntü birbirine karışıyor,yada oyun tıkanıyor,veya hata veriyor.bazen masaüstüne dönüp tekrar oyuna geldiğimde görüntü düzeliyor fakat bir kaç saniye sonra tekrar bozuluyor.1 kez format attıp kendi ekran kartı driverını kurup denedim gene aynı sorunu verdi bir kezde nvidia nın sitesinden indirdiğim ekran kartı driverıyla format attım.ama gene oyununa göre sorunlar veriyor lütfen bir yardımcı olursanız sevinirim çözemedim bir türlü sorunu.Şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 valla driver sorunundan baska bi sey diil gibi gorunuo. ben boyle bi seyle karsılassam driverları tek tek denerdim. (deisik kombinasyonlarını: anakart cd + ekran kartı site, anakart site, ekran kartı cd, vs.) bi de anakartla ekran kartının chipset uyumsuzlugu die bi olay vardı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 aklima iki problem geliyor: 1: ekran kartin cok isiniyor. 2: yeterli guc almiyor. 650w guc kaynagi oldugu icin sorunun 2 numara olmadigini dusunuyorum. her oyunda ayni sey oluyorsa driver sorunuda degil gibi. ekran kartinda ya isinma, ya da daha degisik bir donanim problemi var. cikarip baska bir bilgisayarda denemen mumukunmu? boylece daha kesin konusabiliriz sorunla ilgili. edik: pardon sanirim eksik okumusum. "oyununa gore degisik sorunlar oluyor" kismini biraz acarmisin? hangi oyunlari kurdun, hangilerinde ne tur sorunlar oluyor? oyununa gore degisik sorunlar veriyorsa hakikatende driver sorunu ya da diger donanimlarinla uyumsuzluk olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ekran kartina 12 lik rail'i takmayi unuttuysan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar