Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İbrahim Üzülmez ve Toraman kadro dışı

draedan

Öne çıkan mesajlar

evet yoktu hatası

o maçtaki en günahsız kişi hakandı

bunun dışında ibrahim toraman geçtiğimiz sene en az suçlanacak kişidir. adam stoper oynadı sağ bek oynadı önlibeor oynadı. nerede ihtiyaç varsa orada oynadı. adamın yanında sene boyunca ibrahim kaş oynadı, gökhan zan oynadı, gordon oynadı, baki oynadı

napsın bu adam ya? herhangi başka bir türkü al bukadar farklı kişiyle oynat, üstelik önlerinde doğru düzgün savunma veya pres yapan bir ortasaha olmadan. bak bakalım ne oluyor o defansa.

geçtiğimiz sene beşiktaşın defansif problemini toramana yüklemek komiklikten başka birşey değil
Sosyal ağlarda paylaş

liverpool macında en büyük hata hakandaydı.
arkadas her topu sektirirsen rakip caykur rize değil elbet tamamlayacak fırsatçı forvetleri vardır.hakanın daha tek hamlede top tuttuğuna şahit olmadım her topu sektiriyor.

ibrahim toraman ve gökhan cam defansta batırdıkları icin besiktas liderliği vermistir adamın ön libero oynadı diye savunmaya hakkın yok en güclü oldugu mevkide basarılı olucak defans adamının cıkıp gol atması onun savunmadaki görevlerini aksatmasına bahane değil.

besiktas bu kafayla giderse 20 sene daha sampiyon olamaz yetinirsiniz işte şerefli 2liklerle 3lüklerle
Sosyal ağlarda paylaş

bence seni getirelim takımın başına kesin şampiyon oluruz. bu kafayla 20 değil 30 sene şampiyon olmayalım ne farkeder. burada bahsedilen kafa yapısı nedir onu da anlamış değilim. bir argüman yazıyorsanız destekleyici birşeyler de yazın. ben dedim oldu biraz çocukça kaçmıyor mu?

"beşiktaş ibrahim toraman ve gökhan zan yüzünden şampiyon olamamıştır" diyince öyle olacak diye bir kaide yok. senin yorumun tabi ki çıkıp da forumdaki birkaç artist gibi buna laf etmeyeceğim. ancak katılmıyorum. beşiktaşın ortasahası yokken savunmasının başarılı olması beklenemez.

allahaşkına beşiktaşın pres, savunma yapmayan orta sahasını gs savunmasının önüne koyun bakın neler oluyor. öyle tek defans koyayım bütün savunmayı halletsin diye bir mantık kalmadı dünyada rakip her pozisyonda orta sahayı yorulmadan mücadele etmeden geçiyorsa, senin defansınla bir maçta 20kere karşılaşıyorsa o defans hata yapar bundan doğal birşey yok
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş yönetimi tükürdüğünü yalamaya devam edicek yani. şaşırmadım. ayaklar altına aldılar klübün adını gururunu herşeyini.

teşvik primi bence yasal ve normal diyen bir adam var klüpte.
hala şampiyon olamayışımızı 5 kırmızı kartlı samsun maçına bağlayan bir yönetici var.
klübün bana borcu var versin gideyim diyen bir başkan var.

yazıklar olsun hepsine. basketbol şubesinin bayan bölümüne haciz gelmiş. erkeklerde para veren efes'e oyuncu satmayıp bedavaya kaptırmışız benetton'a.

inanılır gibi değil ya. sonra neden sadece 1600 kombine satıldı diye ağlıyorlar. çok bile. ki bu 1600 ün çoğuda pahalı yerler. taraftar istemiyor sizi hala anlamıyo musunuz ya.
Sosyal ağlarda paylaş

160 kombine satıldı diye okudum bi yerde heralde yanlıs görmüşümdür gerçi 1600 ünde ondan bi farkı yok :)
stadın belirsizliği yüzündendir bu kadar az talep olması
ayrıca tüpçüyle,kebapçı mafyasıyla beşiktaş daha da geriye gidiyor yakında 2 büyüklere düşersek şaşırmam
Sosyal ağlarda paylaş

khala said:
gördüğüm en antipatik besiktaslılar bu forumda

biri der milli takım sag beki ali tandogan olmalı
biri der ibrahim toraman en iyi stoper ki gecen sene ibrahim toraman ve gökhan camın hataları yüzünden liderlik elden gitti maçları bile izlememisler :)

size kalsa hakan arıkan volkan demirel'den iyi olur simdi hatta yediği 8 golde de hatası yoktu dimi :)

khala kralsın sen
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni kaptanımız dümene geçti

Beşiktaşımızın 24 yaşındaki Arjantinli futbolcusu Delgado kaptanlık görevini aldıktan sonra ayrı bir havaya büründü. Kaptanlar İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'in Avusturya kampının birinci gününde kavga etmesinden sonra siyah beyazlı yönetimin kaptanlık görevine getirdiği Delgado takım içinde artık başka bir kimlikte.
Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken ve tüm arkadaşlarıyla yakından ilgilenen Arjantinli futbolcu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan olumlu puan aldı. Delgado kaptan olduktan sonra yıldız futbolcuda göze batan değişimler şunlar oldu:

TAKIMLA TOPLANTI YAPTI

1- Medya ile ilişkilerini daha sıcak hale getirdi. Eskiden basın mensuplarına mesafeli yaklaşıyordu. Çok fazla konuşmuyordu.

2- Takımda genç futbolcular ile yakından ilgilenmeye başladı. Örneğin önceki günkü idmanda Aydın ve Can Erdem sakalaşıp güreş tuttu.

3- İdman sonrası neşeli hareketleri ve bunun yansıması olarak şok havuzundaki fotoğraflarıyla sempatik kareler verdi. Bu tür görüntüleri geçen sezon çok fazla değildi; hatta hiç yoktu.

4- Başta Mert Nobre ve Cisse olmak üzere yabancı arkadaşlarına daha fazla zaman ayırıyor. Onlarla sık sık biraraya gelmeye başladı.

5- Takım arkadaşlarıyla toplantı yapıp 'Herkes kurallara uysun. Bizim örnek bir takım olmamız gerekiyor. Bu da kurallardan ve çok çalışmaktan geçiyor' diye toplantı yaptı.

TÜRKÇE ÖĞRENMEYE BAŞLADI

6- Türkçesini ilerletmek için yeni tercümanından özel dersler almaya başladı. 6 ay içinde "Türkçe'yi öğreneceğim" açıklamasını yaptı.

7- Teknik kadro ve menajer Sinan Engin ile sık sık biraraya gelmeye başladı. Takımın sorun, sıkıntı ve isteklerini anlatıyor. Mesala önceki gün takıma alışveriş için izin verilmesini sağladı. Beşiktaş'a daha sıkı bağlandı.

Kaynak: Sabah

valla yıllar sonra büyük kaptan diye içten bağırabilicez galiba. Hey gidi hey. inşallah gökhan zanı filan kaptan yapmazlar delgadonun üstüne
Sosyal ağlarda paylaş

khala said:
gördüğüm en antipatik besiktaslılar bu forumda

biri der milli takım sag beki ali tandogan olmalı
biri der ibrahim toraman en iyi stoper ki gecen sene ibrahim toraman ve gökhan camın hataları yüzünden liderlik elden gitti maçları bile izlememisler :)

size kalsa hakan arıkan volkan demirel'den iyi olur simdi hatta yediği 8 golde de hatası yoktu dimi :)

sen çok izlemişsin maçları gerçekten. ibrahim toraman'ın geçen sene yaptığı 2-3 tane maç ve şampiyonluğu kaybettiren hatayı söyler misin maç isimlerini vererek? gökhan zan kısmına girmiyorum çünkü zaten sürekli sakatlandı kendisi pek oynayamadı geçen sezon. ibrahim toraman'da yanında 4 farklı adam sürekli değişerek oynamaya çalıştı.

şu cümlenden defans kurgusunun ne demek olduğundan bile haberin olmadığı o kadar belli ki. göbek oynayan iki oyuncunun birbirine alışık olması gerekir. bu da ancak maç tecrübesiyle olabilecek bişeydir. ama göbekte oynayan adamın birisi iyi diğeri efsane kötü oyuncuysa kusura bakma ama o ikisi yüz yıldır arkadaş olsalar yine birlikte oynayamazlar, göbeğin yol geçen hanına döner.

tabi bence olayı sen biraz daha abart, şampiyonluk bobo yüzünden kaçtı falan de. kırmızı kart gördü ya kesin suçludur.

hakan arıkan'a gelince, top sektirdiği doğru ama genç denilebilecek yaşta bir kalecinin beşiktaş'ta geçirdiği ilk sezondu ve o liverpool maçına kadar da iyi maçlar çıkarıyordu. ilk liverpool maçında kalede hakan arıkan vardı ama muhtemelen sen yalnızca kötü oynadıkları maçlar üzerinden futbolcu değerlendirdiğin için bu senin için hiç birşey ifade etmiyor.

8-0lık liverpool maçında hakan arıkan kötü bir maç çıkardı evet, fakat önünde oynayan defans ve ortasaha hiç birşey yapmazsa her top kalene atak olarak geri geliyorsa ve liverpool gibi bir takıma 27 şut attırdıysan, 8 değil 18 de yersin kalecin malecin suçlu olmaz. suçlu takımdır.

volkan demirel dediğin adam da 2004 ya da daha öncesinden beri fenerbahçede bu arada. tarihlerden marihlerden futbolcuların kariyerlerinden haberin yok senin belirteyim dedim. kalecilik tecrübedir ya hani o açıdan.

forumdaki beşiktaşlıların antipatik mi sempatik mi olduğu konusunda bi yorum yapmıyorum. herkesin kendi fikridir saygı duyuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

toraman ve gökhan zan heralde 3-4 senedir birlikte oynuyolardır
ne zaman geldiler hic bir fikrim yok bu kadar süredir uyum sağlayamadılarsa kendi beceriksizlikleri
uyum illa zamanla olur diye birsey yok
song-servet
emre-servet nasıl birbirlerine uyum sağladılar?
3-4 sene birlikte oynayarak mı ? hayır

ayrıca buraya gelip daha beni tanımadan defans kurgusunun ne olduğunu bilmiyosun diyemezsin sor sorustur ne kadar anlıyomusum futboldan ondan sonra gel karsıma

neyse takılın kendi capınızda işte
serefli 2likler 3lükler yeterli geliyor size tabi
Sosyal ağlarda paylaş

lol ciddi iletişim problemi var ortada. illa her mesajında konuyla alakasız bir saldırı yapacaksın. okadar mesaj yaz yaz sonra serefli 2.likler 3.lükler yeter size takılın de. ne alaka be adam?

emre servet ikilisi önüne serdar-cisse-delgado-tello orta sahasını koysana görelim uyumları nasılmış.

gs ortasahasının en büyük özelliği deli gibi koşan pres yapan mücadele eden oyuncular olması.

senin defansının önünde pres yapmayan bir orta saha olursa ne bekliyorsun ne yapsınlar?
Sosyal ağlarda paylaş

o sorunu da ertugrul hoca görmeliydi
defansına guevnmıyorsan 2 tane ön libero ile cıkıcaksın maca
cisse ne kadar iyi olursa olsun tek basına yükün altından kalkamıyordu iste
besiktasın orta sahasına kötü diyen nadir kisilerden birisin
besiktasın savunma zaafı olduğunu dünya alem biliyor bu yüzden zapotochny ve sivok alındı güvenilmiyor iste gökhan cam ve toramana hala neyini savunuyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaşın orta sahası kötü demiyorum. beşiktaşın orta sahası tek yönlü diyorum (aslında kötü işte tek yönlü orta sahaya iyi denmez)

toraman ve gökhan çok iyi demiyorum ben. ikisi de gidebilir umrumda da olmaz açıkçası. ama toraman'ın performansında çevresindeki etkenlerin çoook büyük etkisi var ben bunu diyorum. toraman kalsın gitsin çok iyidir çok kötüdür diye bir savunma içine girmek gereksiz zira alt tarafı bir oyuncu ben affedilmesinden yana da değilim. nasıl seba feyyaz'ı sergen'i affetmedi toraman onların yanında kim ki?

her neyse konu dağıldı. ben toraman'a yapılan eleştirilerin haksız olduğunu düşündüğüm için savunuyorum.

normalde sivok ön libero oynaması için alındı. oradaki eksiği kapatsın diye. yoksa savunma sadece stoperlere güvenerek yapılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

khala said:
toraman ve gökhan zan heralde 3-4 senedir birlikte oynuyolardır
ne zaman geldiler hic bir fikrim yok bu kadar süredir uyum sağlayamadılarsa kendi beceriksizlikleri
uyum illa zamanla olur diye birsey yok
song-servet
emre-servet nasıl birbirlerine uyum sağladılar?
3-4 sene birlikte oynayarak mı ? hayır

ayrıca buraya gelip daha beni tanımadan defans kurgusunun ne olduğunu bilmiyosun diyemezsin sor sorustur ne kadar anlıyomusum futboldan ondan sonra gel karsıma

neyse takılın kendi capınızda işte
serefli 2likler 3lükler yeterli geliyor size tabi

yazdığım yazıyı okudun mu sen?

gökhan zan zaten oynamadı geçen sezon adam akıllı dedim. ibrahim toraman - gökhan zan göbeğiyle toplasan 10 maça belki çıkmışızdır geçen sezon. çok izlemişsin geçen sezonu gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:

hakan arıkan'a gelince, top sektirdiği doğru ama genç denilebilecek yaşta bir kalecinin beşiktaş'ta geçirdiği ilk sezondu ve o liverpool maçına kadar da iyi maçlar çıkarıyordu. ilk liverpool maçında kalede hakan arıkan vardı ama muhtemelen sen yalnızca kötü oynadıkları maçlar üzerinden futbolcu değerlendirdiğin için bu senin için hiç birşey ifade etmiyor.

8-0lık liverpool maçında hakan arıkan kötü bir maç çıkardı evet, fakat önünde oynayan defans ve ortasaha hiç birşey yapmazsa her top kalene atak olarak geri geliyorsa ve liverpool gibi bir takıma 27 şut attırdıysan, 8 değil 18 de yersin kalecin malecin suçlu olmaz. suçlu takımdır.

yani benim düşümdende ilk kez birini gördüm. sonuna kadar katılıyorum desem bile az. Hakan isterse 10 yesin hala Türkiye'nin en iyi kalecilerinden biridir. Planjonları reflexleri çok iyi bir kaleci. Daha genç öğreniceği çok şey var.

Halı sahada maç yaparken bile yanındaki arkadaşın her maç değişsin; o zaman bile performansı düşer bir insanın. Toraman hırsı ile mücadelesi ile çok iyi bir oyuncu. Bjk vefa ile sorunlar yaşıyor senelerdir. Feyyaz'ın gidişi, Sergen'in ilk gidişi vs. dolu var böyle şey. Şimdi aynı şey 2 futbolcuya yapılıyor ki Üzülmez şu takım için takımdaki insanların toplamından çok şey verdi kendinden. İyi kötü takımın değişilmez parçası oldu ve kendi de dün 1 yıl sonra kontraktım bitince bırakıcaktım dedi. Ertuğrul'u susturdu sinan engin aldı sazı eline.

Takım o kadar kötü yönetiliyor ki artık kelimeler yetmiyor. Kör insanlar bile olayı net bi şekilde görebiliyor yani. ve hala bunlarla övünen yöneticiler var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...