trojans Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 5 dakika önce bugünkü questlerimi bitirdiğimdefame sıramalasında 40. sıraya çıktım. bir ay sonra 1. olcam merak etmeyin;) türkiye' yi dragon court' ta söz sahibi yapıcam, ne mutlu bana :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 aslansın + kaplansın :D o zaman sende şimdi bi sürü item vardır bu fakiri bi mutlu edersen hoş olur karakter adım : iskeletor (level 11)[signature][hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 yürü breeeeeeeee :)= tam arkandayız geliyoruz[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CyCloner Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 eee bekle bizde gelioz arkandayız 1-2 seneye anca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ben zamanında kasıp fame sırasında 4. olmuştum... sonra oynamaya oynamaya düştüm de düştüm :)[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar