Solomnus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Cuma günü izin aldım tabii direk bi elektrikler bi kablonet gitti öyleki sözleşmişçesine bi oyun oynatmadılar.Dedim tamam izin gitti boşa bari cumartesi geçerim başına kar falanda olmaz oynarııım...Bilgisayar açılmıyooo.Açılırken windowsa geçmeden önce 'windows koruma hatası.baştan başlatınız' hata mesajını alıyorum.Güvenli kipte girip 2şer kez scandisk 3 kezde ful virus scan yaptım hiç bişi bulamadı. Bunu format atmadan düzeltmenin yolu varmıdır? Şimdiden teşekkürler,iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bu arada kesinlikle bi ayarla oynamadım.Gece kazaa yı açık bıraktım ama bol bol elektrikler gidip geldi.Önce voltaj değişimidir falan dedimde windowsla alakası olmaz sanırım? (kazaada alakasız şeyler yükleniyodu virüs olması imkansız-zaten scan ettim-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 format atmadan üstüne kurmayı dene bence..[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Saol denerim.O zamanda ayarlar falan hepsi değişmezmi yine? Yani öle windowsu kurcalamak falan istemiyorum şimdi.Aklına başka bir çözüm gelirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 format atmadan üstüne kurarsan ayarlarının çoğu yerinde kalacaktır.. sanırım registery üzerine yazmıyor. ona yazmayınca da yüklediğin programlar vs. çalışır durumda olacaktır. başka bir çözüm, güvenli kipte açıp bilgisayarı son çalışan şekline geri yüklemek olabilir..[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 geri yükleme işi win xp'de olacaktır.. 98 isen çalışmaz..[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Anladım saol yardımların için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 görevimiz :))[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 aynı windows koruma hatası oluşan win98 makineyi üstüne tekrardan windows yüklemesi yaparak ayarlarda değişiklik olmadan hallettim geçen hafta sen üstüne windowsu tekrar kur en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Windows 98 kullanıyorum.Söylediğinizi denedim olmadı bi daha denedim bi daha olmadı. Bide benim bilgisayarda sorun vardır kapatırken falan takılır ( o windows kapanıyor dedii mavi ekranda) dolayısıyla windows yüklenirken son restartta resetle kapatmak zorunda kalıyorum.Her ne kadar sonrada kur işlemlerine devam etsede ondan olabilirmi? (bu arada format atmamakta direnmemin sebebi makinede bayaa bi multiplayer oyun var yani bi format atsam günlerce patch çekmek zorunda kalırım.Ayrıca ekran kartımın sürücüsü kayıp :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Pardon yüzsüz yüzsüz uplıyorum ama cidden iyi olurdu alternatif çözümler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 mm. şimdi sondan başlayalım. eğer ki format atmak zorunda kalırsan diye hard diskini yedeklemeni tavsiye ederim. sonra o multiplayer oyunları yükledikten sonra patch yapmamak için dosyaları bilgisayarına geri yükleyebilirsin. böylece patch sormaz. (ayrıca yedek bulundurmak her halukarda faydalıdır.) ekran kartının sürücüsünü internetten indirebilirsin. hatta mecbur kalmadan indirmeni tavsiye ederim. sonra uygun modeli bulmak için zorlanabilirsin.. eğer bilgisayarın kapanmıyorsa ve bu şekilde bir hata alıyorsan donanımsal bazı uyumsuzluklar aramak gerekebilir. ya da anakartında bazı sorunlar vardır (misal, shut down komutu ile birlikte niye gücü kesmiyor). hard diskini başka bir arkaşının bilgisayarına takıp denersen sorunun donanımsal olup olmadığı anlaşılır. ki bu da büyük bir adım demek.. ayrıca konu ile alakasız tavsiyem, eğer bilgisayarını zorlamayacaksa windows xp yüklemen. benim aklıma başka bir fikir gelmiyor[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar