Revenant Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Her 10 kisiden 2si 3'u jedi gereginden fazla var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 jedi sux abi[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse Jedi initiate 117500 One handed Lightsaber Xp 1200000 Two handed Lightsaber Xp 1200000 polearm Lightsaber Xp 33220000 jedi xp and 620 App xp To Jedi Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 said: Sin, 17 February 2004 11:28 tarihinde demiş ki: jedi sux abi Aynen, fs slotunu açan herkes jedi oldu, olanların hepsi de master oldu diye bir olay yok. Bizim jedi arkadaşlar şu an hiç bişi yapmıyolar, eski karakterleriyle oyuna devam ediyolar. Belki quest sistemi geldiğinde işler düzelir ama öyle sanıldığı gibi herkes jedi oldu, ortalıkta light saber duel yapıyolar diye bir olay yok... Ben şimdiye kadar bizim arkadaşlar hariç hiçbir jediya rastlamadım oyunda. Bu kadar çok olsalar en azından bi kere görmüş olurdum...[signature][hline]:hrr: No more Mr. Nice Guy... :hrr: Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Pistoleer Ex-Master Creature Handler, Ranger, Rifleman (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Benden tanıdıklardan başka ilk jediyi dün gördüm. Tyrena starportta bana tefliydi. Onun dışında hiç jediya rastlamadım.[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Buyuk ihtimalle kimsenin rastlamamis olmasinin nedeni fscs nin acik olmamasi deil olanlarin oynamamasidir tef ten fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar