s1eger Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 eskiden de slot kapanmıyordu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Escobar, 12 February 2004 23:09 tarihinde demiş ki: Arka arkaya bi sürü adam oldu ve başkalarına sanki çok kolay bi olay gibi geliyo ama malesef öle diil.Sayısız saatler ve günlerin sonucu böle oluyo. e biraz da şans işi ama. 5-6 prof masterlayıp slotu açılanlar var. 5 proftan 3ü basic olanlar var. az da olsa var. biraz şansla 1 ayda çok rahat slot açılır eğer arkanda bir pa, veya ona da gerek yok, biraz arkadaşın varsa. ama yanlış anlaşılmasın jedi olanların çabasını küçümsemek gibi bir niyetim yok. çok büyük zorluklarla olduğunu tahmin ediyorum. tekrar tebrik ediyorum.[signature][hline]v4vendetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: deviL, 12 February 2004 23:30 tarihinde demiş ki: bisi sorcam her FS slotunu acan kendine Jedi mi diyor? evet devil aynen öyle :) sunu su ana kadarda yazan tek sen oldun asıl sana helal olsun vallahi tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: deviL, 12 February 2004 23:30 tarihinde demiş ki: bisi sorcam her FS slotunu acan kendine Jedi mi diyor? bunu anlayamadım ben tam olarak, ne demesi lazım?[signature][hline]v4vendetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 eq da imkansiz gozuken seylerin dahi sonunda yapilabildgini goren soe nin (250 oyuncunun sleeper i alasagi edebilmesi gibi, developerlarin agzinin acik kalmasi gibi ) dunyanin en zor sistemi ya da questini dahi koysa imkansiz hale getirmedigi surece oyuncularin eninde sonunda zorluklari asacagina coktan uyanmis olmasi gerekirdi. gunlerinizi alacak, aylar surecek, belki yil surecek diye bol keseden attiklari epic questlerini oyuncular artik 7-8 gunde yapiyor, quest kolaylasmis falan da degil. uyan soe, uskudar da sabah oldu. orda yediginiz hatalar aynen burda devam. [Bu mesaj Namessar tarafından 13 February 2004 04:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: s1eger, 13 February 2004 04:21 tarihinde demiş ki: said: deviL, 12 February 2004 23:30 tarihinde demiş ki: bisi sorcam her FS slotunu acan kendine Jedi mi diyor? bunu anlayamadım ben tam olarak, ne demesi lazım? karakterini yeni açip scout teach ettirmis birinin ben bounty hunter oldum artık demesi gibi birsey fs slotunu acinca ben jedi oldum demek. Bırakın jediliği padawan bile yok şu anda türkler arasında. Söyleyincede millet vay emeğe saygınızda yok sizin,iste türkler hep böyle vay bilmemne bıd bıd diye ortalara düşüyor diye korkudan söyliyemez olduk. Yanlışta anlaşılmasın gazap dahil herkezi tek tek kutlamak şart yani gerçekten kolay değil fs slotunu açmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Mina, 12 February 2004 21:54 tarihinde demiş ki: anlıyamıyorum yazık paranıza bug dolu bu oyunu ve 3. hafta herkezin jedi oldugu oyunu oynuyorsunuz ne diyim...Soyle bir search ettimde aylık ucret karsılıgında Star Wars'un her ay yenilenen buglarını direk haber veren siteler bile var ... Kolay Gelsin size .. :P yakunda alem Jedi olucak .. geziceksiniz sadece.. ueheuhee Oncelikle tebrikler Gazap, umarim bu yolda da basariyla ilerlersin... Yukardaki arkadasin dediklerine bir cevabim var, bu oyunu kimse 3 haftadir oynamiyo (Avaturkten alanlar haric) ben ve cogu arkadasim, buna ottomanlar da dahil bu oyunu kendi imkanlarimizla getirdik. Ben oyunu Temmuz sonundan beri oynuyorum ve insanlarin FS slotlarini acmalari ''jedi master'' olduklari anlamina gelmiyor. Jedi skill treede ilerlemek inanilmaz zor bunu arkadasim olan Beyaznoc'tan biliyorum. Haa bi de herkes jedi oldu diye bir dusunce var, su an sadece 5 kisi var jedi slotu acilmis. Onlarin disinda oyunu oynayan tahminicimce bir 300 kisi vardir. Oranlarsak ortaya 5/300 gibi bisi cikiyi (yuzde hesabina giricektim usendim :-P) e bu da cok yuksek bir oran diil zaten...[signature][hline]:hrr: No more Mr. Nice Guy... :hrr: Devvo Ki'yyst Teras Kasi Master, Novice Weaponsmith, Novice Pistoleer Ex-Master Creature Handler, Ranger, Rifleman (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: elesso, 12 February 2004 23:21 tarihinde demiş ki: la 5 kişi oldu diye türklerin yarısını jedi yaptınız lol. 100 üstü / 2 = 5 ilginç yarisi fln demedim dikkat edersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Öncelikle jedilik konusundaki bana göre yanlış olan düşünceleriniz hakkında yazmak istiyorum. Jedi olmak sandığınız kadar basit değil.El bette kastığınız zaman eninde sonunda jedi olacaksınız fakat jedilik için kasılan sürenin ne kadar uzun olduğunu olan arkadaşlarımız veya hala jedi olmaya çalışan arkadaşlarımız daha iyi anlıya bilirler.Herkezin jedi olduğu söyleniyor yaklaşık serverda 200'den fazla türkvar ve bunların sadece 5 jedi olmuş bence abartılacak bir durum göremiyorum ortada.Aynı zamanda profession masterlayarak jedi olamak kolay olsaydı şuanda türklerin yarısından fazlasının jedi olacağını zannediyorum.Jedi olabilmek için 20'den fazla profession masterlandı ve hiçte kolay olmadı. Olayları bu kadar abartmak çok mu hoş sizce?(Hedehöde bak gene jedi olunmuş! gibi) burada uzun bir emekten sonra elde edilen özellikten bahsediyoruz arkadaşlar.Bu kadar basite indirgemeyin olayı eğer okadar kolay olunuyorsa sizde olunda bizde sizi tebrikliyelim? bu arada görün jedi olduk hadi gülelim oynıyalım diye açmadık.sadece sizinle güzel birşeyler paylaşmak istendi.Keşke olsada burada tüm türkleri jedi olarak göre bilmek bizim için bu daha iyi hiç değilse Galaxies'de türk birliğinin ne kadar güçlü olduğunuda kanıtlamış oluruz.Buda ayrı bir olay.Herneyse tebrikleriniz için teşşekürler profession kasan arkadaşlara ALLAH sabır versin.Kolay değil çünkü bu arada kıskanmanın yada sinirlenmenin bir anlamıda yok kasan , günlerini burada harçayan bir sürü insanlar hak eden mutlaka hak ettiğini alır. Teşşekürler.[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 tebrikler türklerin gücünü gösterin gavurlara swg dede :)[signature][hline]Magent lvl 50 ice wiz Mordoskull lvl 45 arms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 çok tebrikler..her zaman yanındayım..yardım istersen /tell de'ren yazman yeterli:)[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Valla tebrıkler bı bakıyorum Ilk turk Jedıyı Bı bakıyorum 3. olmus sımdı bı baktık 5. olmus :=) Teprıks[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Biz burda jedi olan arkadaslari kucumsemiyorus aksine tebrik ediyoruz zor bir is oldugunu bende biliorum fakat ben isterdim ki olay biras daha "unique" olsun.Diyosun ki prof kasmak zor evet kabul ediyorum cok sabir ve zaman gerektiriyor.Ancak sole bi dusunursen bu hizla giderse gereginden cok fazla jedi olcak yakin bi zamanda holo lar kalkmazsa herkes su an deli gibi prof kasio sen onlarin hepsnini jedi slotu actigini dusunsenize.Server basina yuzlerce jedi kimin hosuna gider jedi olanlar bile bu kadar fazla jedi olmasindan rahatsiz olur.Su an nerdeyse HERKES holo kasio prof kasio ee bu ne zaman bitcek?herkes jedi olunca mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 tebrik ederim bir kez daha burdan jedi olmanin bir onemi yok diyenleri karsimda jedi knight olarak gormek ve nasilsa onemli diil oldur beni demesini isterim skill kaybedince ne olcak nasilsa onemi yok kaybetmekde sorun olmaz ....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 arkadaşlar bakınız herkes Jedi diye bi olay yok... surda bu oyunu oynuyan sirf eclipsede 250 den fazla Türk var, bunu nasil anliyoruz? 2 tane büyük türk şehri ayrica halen hic bir pa ya bagli kalmiyan 20 30 tane neutral ve bilmediklerimizide sayarsak bu sayi 250 yi geciyordur... hadi bilemedin 200 olsun... kettemooredakilerle ve diger serverlardaki türklerle bu sayi 250 olsun yada 275 olsun.... Bu kadar kişi arasinda sadece 5 Türkiyede yaşayan Türk jedi var demekki herkes jedi değilmiş dimi? Zaten siz zannediyormusunuz quest sistemiyle Jedi olunabilecek... Mevcut jedi sayisi artmasin diye soe quest sistemi dedi yani gelcek patchden sonra yuzde 90 bir daha kimse unlock etti diye topic acamiycak... Jedi olan arkadaşı tebrik ediyorum... ilk sevincle jedi olunca insan cok seviniyor ama 1 hafta sonunda anca 4 1 1 1 olunca insan oynamayı bırakıyor... 2 crystal buluyorsunuz zar zor 3rd gen saber yapiyorsunuz cdef pistol adha dayaniklidir bi condition bu kadarmı hizli biter... repair etseniz tehlike mecburen condition u 1 ken update edeceksiniz 4th gene ee crystal yok napcaksiniz, yürü babam 24 saat meatlump larda combat macro yap aa patchden sonra elektronik alet bile drop olmuyor işin iş...... Jedi bayik iş zor iş.. Tavsiye etmiyorum...[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse Jedi initiate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bir haftada 4 1 1 1 yapsam ben takla atardım herhalde :) Bunun neresi kotu anlamadım.Jedı olanların skill kasması cok zor ama sen 4 1 1 1 yapmıssın niye kotu bisi olsunki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 4111 yapmış ama initate skillerini :) padawan olmak için kasıyor yani daha jedi padawan bile değil ;)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 al iste artik crystal dropta %1 den daha az gibi bisey oldu millet agliyo soe forumlarinda[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse Jedi initiate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Haydaaa.Sne peki crystal fiyatlari ne?Jedi olanlar mecburen satin alacak artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XlendaR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 hay allah yanlis kisma mesaj attim ben de :) :)[signature][hline]------------- Xarr-Amn Xli'leith -Eclipse- RoA/XlendaR [Bu mesaj XlendaR tarafından 14 February 2004 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Tebrikler Gazap...[signature][hline]Perran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 bir şeyi merak ettim. bu fs slot patchden önce mi sonra mı açıldı? soe forumlarında falan çok tartışıyorlar patchden sonra jedi açılmadı diye. patch 11.deydi yanılmıyosam. 12sinde yazılmış buraya. acaba slotun açıldığı gün 11 mi 12 mi? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bilen biri şuna bi cevap verirse iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Oynayan 250 kişinin 250si de bu forumlara üye insanlar mı? Sizin hesap sisteminize göre ben yeni bi hesap yapiym: Bu forumlara üye olan SWG oyuncu sayısı: 50 (jedi olanlardan hiçbiri burda sıklıkla görmediğimiz insanlardan değil) Bu forumlardan jedi olan insan sayısı: 5 (Şimdi sizin hesap sisteminizi katıyorum) Bu forumlara düzenli mesaj gönderip de jedi slotunu açtığını ilan etmek istemeyen oyuncu sayısı: 5 Şu anda en az 10 prof masterlamış, 4. 5. holosunda son professioni arayan oyuncu sayısı: 20 Oran: 30/50 = 3/5 :) Oran moran bi yana, gerçekten ama gerçekten ÇOK fazla jedi var bunu söyliym bi kere. Hiç ufak hesaplar yapmayın, her jedi için en az 10 tane artık başını sıkmış patlamak üzere holo grinder var. Benim için hiçbir sakıncası yok, ortalık jedi dolsun, neşeyle avlıym bende. Ama eğer jedi olsaydım üzülürdüm açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=jedi&message.id=271694&page=1 bu soruları neden sorduğumu da anlayın[signature][hline]v4vendetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar