Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 oğlum bu nasıl bi modelmiş ya. skroplayacaksan winampı skropla dedim ama, benim bilgisyarı on kişi kullanıyor. yok mu şöyle bi model, önce ben şunları al diyeyim, sonra o çıkarsın göstersin millete? böyle spesifik soruyorum, olduğunu duymuştum zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kullanıcı değiştirsin senden sonra pc ile ilgilenen kişiler. biz öyle idare ediyoruz anca kardeşimle. ya da winamp dışında bir şey kullanmaya başla ama sadece sen kullanıyor ol, diğer skroplamalarla karışmaz böylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 vardı öyle bişey burtonihansk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 10 kişi ortak acc alın ayşefatmaosmanalimahmutyavuzzeynepnuriyeelifveliselcuk_147 şeklinde mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 var abisi, /settings/inboxoptions/ kısmına gel ordaki gerçek zamanlı gözükme hedesini kapat daha sonra son dinlediklerinden istediğin parçaları çıkartarak listene girmesini engelleyebiliyorsun zaten. bir başka opsiyon da programı default olarak inaktif yap. sadece sen açtığında skroplasın tabi bilgisayarı devretmeden önce kapamayı unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 last.fm'de kızlar teklif ediyomuş demişlerdi ama, dur bakalım bi çaresine bakıcaz. şahsen ben snake net metal radio dan şaşmak istemeyen bi insanım ama ihtiyaç işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 aa süpermiş ben de yapacağım. çok çekiyorum ben de kardeşimden iyi oldu aydınlandım bu topikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yeni versiyonu geliyo bu hedenin çok süper olcak, betasını görebiliyorum şu an^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bilen biliyor, senin verdiğin tavsiye de o kadar sayın burton. tim burton da yaşlandı yannız bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 benim uykum var çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bence benim fikrim daha ilginc sonuc verirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 YAŞASIN YAVIN DEDİĞİ YERİ BULAMADIM! şu var ama bence bu değil. Hide real-time listening information Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 veya dinledikten sonra profilinden silebilirsin birkaç gün içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 seni bugün dotada çok pis ezdim etarnalus gondar vardı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 asdasdas o accountü önce tüm ankara kullandı, şimdi türkiye kullanıyor anasını satayım. wepla bi açılsa değiştiricem şifreyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bunları geç 23 kill aldım oyunda.Kölemsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 abi benim warcraft yüklü bile değil 6 aydır. dostum, client aracılığıyla şifre değiştirmek mümkün mü? sitenin açılacağı yok zaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar