Odune Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 yaw böle bir oyun aldım ama hangi kontrol tuşunu kullansam korna çalıyor bir süre sorna adamı hasta ediyor korna (sesi tuş takımlarınıda ayarlayamıyorsun sabitler). sakın almayın derim. ben aldım pişman oldum[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ehuheueh acayip komik bi hata bence her tuşa basınca korna çalıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 bir yarım saat oynayınca pek komik gelmiyor direkt olarak hoparlörleri kapatıyorsun ama kulakları çınlamaya devam ediyor.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar