proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 lise öğrencisiyim.geçen sene bölüm değiştirdim.bölüm değiştirdiğim için bikaç sınava gireceğimi söyledi okul.geçen yaz yapıcaklardı bunu.yapmadılar.ara tatilde veya okul zamanı da yapmadılar.bi hafta önce haber veridler bölüm değiştirme sınavına girceksiniz diye. 1 sene eşit ağırlıkta okudum şimdi bu sınavı geçemezsem zamanı mı geri alcak bu tuhaf okul nedir? zaten çalışmadım da. ilk sınavım yarın 12:00 de. psikoloji... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben de aynı sendenim. 2 ders fazla olanlardan girmemiz gerekiyomuş bunlar da benim programda dil ve anlatım ve coğrafyaydı. psikoloji görmemiştik biz. aynen seneye sorumluluk sınavına gircen dediler, normalde sorumluluklar ağustos sonu olurdu ama okulun kapandığı hafta yeni açıklama geldi sınavlar haziran sonuna alındı diye dolayısıyla bizim sınavlar da... hiç korkmana gerek yok, eğer şimdi veremezsen aynı sınava eylülün ilk haftası eğer o zaman da başaramazsan şubatta girceksin. çalışmak kasar, 1 yıldır okumadığım şeyler zaten ne çıkcak bilmiyorum falan diyosan öylesine gir sınava çıkan sorulara bak ne soruyolarmış öğren eylüle yakın azcık çalışmayla rahat geçersin. önemli not: şimdi girceğin sınavlarda hangi notu alırsan o notun lise2'deki karne notun olarak geçecek. dolayısıyla ortalamayı da etkileyecek. fen bölümündeyken lise2 psikolojiden ne almışsan o not geçersiz sayılmış oluyor bu durumda(tabi gördüysen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar