Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 merhaba arkadaşlar,aynen bu başlıkla arattım ama bulamadım.Kısa ve öz anlatiim; laptop açık kalınca bi süre kendini bi moda alıyo kapanıyo gibi oluo ama kapanmıyo aslında,uyku modu heralde adı.Bunu nasıl devre dışı bırakabilirim,laptop şarja takılıyken ne kadar süre açık kalabilir,pile zarar vermeden yani. Lost gelmiş indiremiyorum ya : ) evet yardımlarınızı bekliyorum,teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Lost mu gelmiş? işletim sistemin ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 masaüstünde sağ tık özellikler, oralarda vardı ayarları.. ayrıca denetim masasında güç ayarları var orda da vardır herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 o lost nerden gelmiş o lost? yeni bölüm falan gelmiyor fakelere dikkat. tabi sen nerdesin bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 markadan markaya değişiyodur sanırım ama: sağ alt köşedeki simgelere bakın, pil ayarlarından hallediliyodur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 denetim masası güç ayarları da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 masaüstünde sağ tık-özellikler-ekran koruyucu orda güç var oraya tık. çıkan yerde standby özelliği var. never dersen hallolur.. edit: denetim masası-güç ayarları da aynı yere çıkıyor. ordan yapacan işte. başka yerden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 bendede vardı benzer sorun vistadan kaynaklı sanırsam o uykudan uyanamama modu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar