nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 İki sınıf mı var sadece? O değil sizce sınıf mı var? Bence herkes insan yani, hemen hemen herkes. Öyle bakmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 anlattım olayı. o kız cinayet işletir adama. yolda bık bık öter. ben bira içmem şarap içerim, köfte yemem tost yerim. bok yerim vs. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sen şimdi marx a kolpacı mı diyosun?!?! şaka bi yana..evet ben cumartesi programımdan 95% vazgeçtim geliyorum kesin ama siz karar verin ne zaman nerde falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 nileppezdel said: İki sınıf mı var sadece? O değil sizce sınıf mı var? Bence herkes insan yani, hemen hemen herkes. Öyle bakmak lazım :) tabi ki iki sınıf var ben marxcıyım. ama sesu webberci ona sorsan o daha çok sınıf var der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Sesu'nunki daha iyi. Neyse ya ne biçim offtopic oldu valla içine ettim topiinizin kusura bakmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 öptüm şekerler, yeni başlıkta görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar