nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 İki sınıf mı var sadece? O değil sizce sınıf mı var? Bence herkes insan yani, hemen hemen herkes. Öyle bakmak lazım :)
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 anlattım olayı. o kız cinayet işletir adama. yolda bık bık öter. ben bira içmem şarap içerim, köfte yemem tost yerim. bok yerim vs. of.
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sen şimdi marx a kolpacı mı diyosun?!?! şaka bi yana..evet ben cumartesi programımdan 95% vazgeçtim geliyorum kesin ama siz karar verin ne zaman nerde falan
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 nileppezdel said: İki sınıf mı var sadece? O değil sizce sınıf mı var? Bence herkes insan yani, hemen hemen herkes. Öyle bakmak lazım :) tabi ki iki sınıf var ben marxcıyım. ama sesu webberci ona sorsan o daha çok sınıf var der.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Sesu'nunki daha iyi. Neyse ya ne biçim offtopic oldu valla içine ettim topiinizin kusura bakmayın :D
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 öptüm şekerler, yeni başlıkta görüşürüz.
Öne çıkan mesajlar