Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 avustralyanın mı nedir bi problemli amerikan futbol takımı maçlardan önce bir savaş dansı yapıyordu.onun videosuna yada adına ulaşmam lazım hatırlayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 avustralya diil yeni zelanda dralnucum. takımın adı all blacks, dansın adı haka dansı. ha bi de amerikan futbolu diil, rugby :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Yalnız Ema sanki bu anı, bu soruyu beklermişcesine bu kadar ayrıntılı cevap... Hizmette sınır yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 eha aldım cevabımı tüm detaylarıyla :) teşekkürler ema abla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Basketbol maçlarından önce de yapıyorlardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Emaleth said: avustralya diil yeni zelanda dralnucum. takımın adı all blacks, dansın adı haka dansı. ha bi de amerikan futbolu diil, rugby :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sly'a verdiği bilgiler için teşekkür ediyoruz :) bişi diil dralnucum. öbdüm gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben teşekkür ediyorum ve bu nedenle alıntı yapmadan edemedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 benim teşekkür etmeme gerek kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben sana küsüm zaten. şaaaahane karpuz tutosunu albüme gömmüşsün, yazık etmişsin ahahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ahahhaah düşündüm aslında ama bi süre :p bi dahakine artık karpuz kaçarsa ne olur tutosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar