Kumadam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Merhaba, Daha önce forumlarda konusu geçti ama hala daha ilgili kişiye özelden mesaj atsam da bir cevap alamadım bu nedenle yeniden gruba sormak istiyorum. Bilgisayarımı resetlediğimden ve tüm patch'leri 48Kbps ile çekmeye çalıştığımdan bir türlü oyunu yükleyemedim, yükleme süresi olarak sürekli 38 saat gibi bir zaman veriyor. Daha önce burada bir arkadaş tüm patch'leri bir cd'ye kaydettiğini belirtmişti. Eğer aranızda böyle bir şeyi yapmış başka birisi varsa diğer ve tüm kargo masrafları bana ait olmak üzere benimle kontak kurmasını rica ediyorum. İlginiz için şimdiden teşekkürler İyi günler[signature][hline]Kumadam of Moonglow Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild [Bu mesaj Kumadam tarafından 17 February 2004 12:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 abi sen bi full scan yaptır bence..38 saat olamaz..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar