zeyir Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 slmlar massive attack tarzında trip - hop şarkılar arıyorum paylaşırsanız çok muıtklu olucam. teşekkürler..[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Tricky dinne hatta maxinquaye albümünü dinnersen aftermath'i benim için iki kere dinne (buradan cd mi araklayan şahsa sesleniyorum insan düşmanına yapmaz be yuf!) [signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... [Bu mesaj SadButcher tarafından 16 February 2004 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SadButcher tarafından 16 February 2004 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 çok saol ya[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Bi dönem çıkmış yanılmıyorsam 8 cdlik bir seri olan "The Rebirth Of Cool" vardı onnarı edinirsen cümlesi trip-hop compilation olmakla beraber züper gruplar keşfetmeni sağlayabilir.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Searching....[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Colors compilation albümlerini edinebilirsen iyi olur. şahaneler. ayrıca goldfrapp, portishead, unkle, tortoise, da bakılası şeyler[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 thanks a lot.[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 rica ne demek. hastayım triphop a. post rock türüne de ilgi duyabilirsin gibi geliyo bana ayrıca.[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 post rock? örnek verirmisin bilmiyom da[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 başka önerisi olan yokmu ?[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 post rock'a örnek olarak eö... tarwater olabilir. tortoise olabilir.[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cuttooth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Hooverphonic de listeye eklenebilir gönül rahatlığıyla.. 2wicky-this strange effect-mad about you bilindik şarkıları kanımca gayet başarılılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 arg! yusuf girmesek? ehe bi de morphine diyelim arada kaynasın. nedense triphop dinleyicileri sever...[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 saolun var olun : ; )[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 sneaker pimps-destroying angel portishead-glory box urban species feat. imogen heap-blanket lamb-sugar dinle bunları. hayran kalacağını garanti ediyorum. yorumlarını iletirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 hooverphonic demiş biri, jackie cane'siz olmaz tricky'den de bury the evidence tavsiye ederim zaten tricky eski massive attack elemanı bildiğim kadarıynan[signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 yukarıdakilere ben de kefilim[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: RogueNoir, 16 February 2004 22:54 tarihinde demiş ki: hooverphonic demiş biri, jackie cane'siz olmaz tricky'den de bury the evidence tavsiye ederim zaten tricky eski massive attack elemanı bildiğim kadarıynan tricki eski massiva attack elemanı olabilirmi bilmiyorum ama tricky ile massive attack2ın dueti var hatta karma coma olması lazım.[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 evet öyleymiş. Originally, Tricky was a member of the Wild Bunch, a Bristol-based rap troupe that eventually metamorphosed into Massive Attack during the early '90s. Tricky provided pivotal raps on Massive Attack's groundbreaking 1992 album, Blue Lines. The following year, he released his debut single, "Aftermath." Before he recorded "Aftermath," he met a teenage vocalist named Martina, who would become his full-time musical collaborator; all albums released under Tricky's name feature her contributions...[signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 portishead, masive attack, hoover, lamb gibi gruplari sevmekle beraber ben nedense tricky'den hazetmiyorum nedendir bilinmez.[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 said: horacegoesskiing, 16 February 2004 22:54 tarihinde demiş ki: yukarıdakilere ben de kefilim harbiden kefil olunacak şarkılar teşekkür ederim bu arada lemon jelly yi keşfettim hiç kimse tarafından tutulmuyomuş http://www.triphop-music.com/ dan araştırdıım kadarı ile.. baya bi isim buldum ama daha yarısını bile indirmedim hala araştırıyorum paso yueni şeyler çıkıyo ortaya müzie doymuyorum daha ii sini arıyorum hep :)[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar