ikiyol Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bu guzide yonetmenimizi sizinle paylasmak, sizlere tanitmak istedim. gecen sene festivalde de izlemistim de, demin dvd'den tekrar izledim Tape filmini ve tekrar hayran kaldim.. ethan hawke, robert sean leonard ve uma thurman'dan olusan 3 kisilik oyuncu kadrosuyla, sadece bir otel odasi kullanilarak bu kadar mi guzel, bu kadar mi dusundurucu bir film cekilebilir.. cok akillica.. bunun disinda waking life da siddetle onerdigim filmler arasindadir, ozellikle felsefeyle/varolusculukla ilgisi olanlar icin.. dijital kamerayla cekilmis goruntulerin animasyonlastirilmasiyla olusturulmus bu film de hakikaten cok cok guzel.. ayni yonetmenin daha eski bi filmi olan dazed and confused da bunlara kiyasla daha az dusunduren ama yine de kalitesinden bisey kaybetmeyen eglenceli bi genclik filmi.. onu da tavsiye ederim.. yalniz hicbir sekilde before sunrise adli filme ulasamiyorum.. birinizde varsa, bi yerlerde gorurseniz, bana soylerseniz super olur.. su dedigim filmlerden bikaciyla ilgilenseniz bi bakinsaniz arastirsaniz pisman olmazsiniz valla, benden soylemesi.. [Bu mesaj ikiyol tarafından 17 February 2004 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 tape güzel filmdi. ancak şu vakit film, aklımda sadece tek odada, 3 kişinin muhabbet edişi olarak kalmış. 3 lise arkadaşıydı sanırım bunlar. iki tanesi eski sevgiliydi sanırım. bir uyuşturucu muhabbeti de vardı. oyunculuk yeterli, diyaloglar da leziz idi sanırım. hoş bir yapımdı gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 before sunrise'ı tv'de izlemiştim sanırım şu son bir yıl içinde. galiba moviemax'de filandı. romantik komedimsi bir film idi değil mi? trende karşılaşıyorlar, bir amerikalı hatun, biri de avrupadan bir yerden bir herifti. viyana'da takılıyorlardı. onda da diyaloglara dikkat etmek gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ya iste izlemedim before sunrise'i da, romantik olsa bile romantik komedi olmamasi gerekiyo dedigin gibi diyalog agirlikli bisey olmali, sabaha kadar akilli konusmalar yapiyo olmalari lazim trende cunku waking life denilen animasyon-filmin bi bolumunde orda kaldiklari yerden devam ediyolar konusmaarina ethan hawke ve iste adini unuttugum partneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 yok film trende değil, daha çok viyana'da geçiyor. romantik komedi dediğime bakma, bütün ana hatlarıyla romantizm içeren filmler bir yandan da komik oluyor da o yüzden. tek başına romantik diye bir film olmaz zaten. e bu film romantik dram da olmadığına göre, romantik komedidir heralde. komedi tarafı da, zaten yaşamdaki abartılmadan gösterilen komiklikler. amerika-avrupa çekişmeleleri iki taraf arasındaki. sonda aşk kazanıyor tabii. bu arada evet, diyalog bazlı film bayağı. [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 17 February 2004 02:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 romantik komedi denince akla ilk gelen filmlere benzemedigini dusundugum icin oyle demistim.. demin imdb'den bakiyodum da before sunset cekilmis bi de bu sene.. ayni karakterlerin 9 sene sonra karsilasmasi gibi bisey hmm iki filmi de izlesem keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 waking life süperdi her dialog 5 kere baştan dinlenesiydi ayrıca teknik açıdan da apayrı bi film dediğin gibi, animasyonla gerçek görüntüyü üst üste bindirmişler resmen. izlemesi çok keyifliydi.. tabi bazı yerleri kafa mıncıklayıcı olduğu için yoruyodu biraz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar