Brook Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Arabayı değiştircem, tesisat kabloları falan 100$ almıştım alıcak olan arkadaşın arabasına uyarsa onlarıda vericem. 1000 watt pionner tek çıkışlı mono bass amfisi ve 1600 watt 650 rms gücünde vibe marka tüp bass satılıktır. İsteyen olursa parça parçada satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 fiyat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Pardon fiyatı unutmuşum :) 350 milyon oda çok acil satmam gerektiğinden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 250 verim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 değerinin altında satıyorum zaten 250 çok düşük. sadece amfiyi b fiyata satıolar neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 anfi kac ohmda kac rms veriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 öle çok fazla bi bilgim yok ama alırken çok sağlam vursun diye almıştım. Kaç rms vuruyo bilmiyorum ama tamamen açınca amfi ayarlarını arabanın içinde gözlerimiz sulanıoydu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 L7 bagliycam onun icin soruyorum, 2 ohmda 750rms veya ustu veriyosa alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 tam olarak bilemiyorum yarın aldığım yere sorayım tekrar seni bilgilendiririm. bu arada Ankara'da olanlar gelip görebilirler hala arabada şuanda sistem dinleyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 up :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Heralde kimse ilgilenmio :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar