Oyuncu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Swg ye eclipse serverında yeni oynamaya başladım.2 gündür benim olduğum yere ne gelen var ne de giden.Oyuncuların yuğun olduğu bir gezegen ve şehir ismi verirseniz sevinirim.Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 corellia-coronet en dolu yerdir ama orda yapıcak pek bişi yok..başlangıçta tatoinee-bestine e git..daha sonrada dantoine-imp outposta gel seni imp PA sı veya Rebel PA sına alalım..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 rori talus ugrak degildir. dantuin kalabaliktir[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 corellia -coronet naboo -theed tattoine- bestine kalabalik sehirler faction olarak kalabalik yer ariyosan tattoine -anchorhead -rebel dantooine- imperial outpost- imperial eclipsedeysen 150 civari turk oyuncu 2 ayri pa faaliyetde 50si frf rebel catisi altinda 60i rip imperial catisi altinda 40 kadar kisi de bagimsiz takiliyor bildigim kadariyla rebellerle baglanti icin frf ten /tell enako,sne,azermann imperiallerle baglanti icin rip ten /tell arnaviscaa,ogoed,devvo yaparak ulasabilirsin her iki guildde dantooinede yarlesiktir.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Turk PA'lar artık 4 e tane oldu[signature][hline]StarWars Galaxies Avatar: Nick: Ogoed | Race: Human Galaxy: Eclipse | Professions: Master Doctor 11 Ep / Teras Kasi Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 :) prd omanslari unuttum ozur, dier taraftan 4 cuyu ben bılmıyorum.ilk defa simdi duydum arkadaslara hayırlı olsun.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 4ncu HSR miydi HRS miydi ole bi pa imp rebel karisik bi pa imis neutralmiymis ole biseyler tam bilmiyorum[signature][hline]Sne v'knox of Eclipse Jedi initiate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar