Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Nerde oynuyorsaniz bende oynamak isterim. yalniz genelde osp oynardik biz. osp oynanmiyor mu artik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 cpma'nın içinde artık osp, gamemode değişikliğiyle hem vq3 (normal q3 oynanışı) hem cpma hem osp ayarlanabiliyor. tek türk sunucuları da burada: http://www.quakeportal.com/index.php?site=serverlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Hangisi oynaniyor su anda? ben 1.45 indirdim, yukardaki rs linkindeki 1.46ymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 tüm cpmalarla oynanır sadece farklı versiyonlarda ufak bir .pak indiriyor serverdan 3 4 mb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 E on numaraymis, n zmn oynuyoruz simdi o zmn =P turnuva mi demistiniz =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 serverlar sabahtan beri boş gözüküyo, belli bir saat var mı girdiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 10-11 gibi bak 4v4 CA dönüyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bu arada verilen serverların hiçbirine bağlanamıyorum nedendir anlamadım normal aratıp girdiğimde de ping inanılmaz yüksek oluyo edit: hallettim girebiliyorum artık oley :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar