Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 su hep içme suyu zaten onun. içki içirince ne oluyor kediler bilen var mı? içirmeyi düşünmüyoruz ama merak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sarhoş olur o da. içirmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 oyh foto isteriz. bizim ufaklik bize geldiginde 1 haftalikti =) hep yanımızda yatirdik, biberonla elimizle besledik. cok onemli bişey yanında oldugunu hissettirmen, bogazina tuy falan kacmaz yahu ben benim raini opüp kokluyorum daha bişe olmadi fred'i de ayni şekilde =) tavsiyem şu ki mamaya alistirma, su aralar cigneyecegi ama fazla yormayacagi seyler vermeye gayret et, yemek secmesine izin verme. bizimki ekmek hastasi misal ekmek domates peynir yiyo her sabah benimle 2 ayliktan sonra inek akcigeri al, böl ufak ufak, onlari patates ve havucla falan haşla. sonra konserve gibi at dolaba bi saklama kabina koyarak cikar ordan ver yemesi gerektikce. mamayı yerken cignemedigi icin, diş çürümesine sebep olabiliyor (arkadasimin abisi ank unide vet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sabah 10 da geldi beni uyandırdı. üstüme çıktı yüzümü yaladı. sakallarıma asıldı. kafasını boynuma koydu orda yattı biraz. patisini yüzüme koyup insan gibi sevdi beni. SÜPER BİR ŞEYMİŞ. ama büyüyünce bu kadar şirin olmayacak :( fotograf çok yakında gelecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar