Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yeni kedi geldi bu sabah. 1,5 aylık kedi. getirene kadar bizde o da cinnet geçirdi zaten. metroya fln almadılar yavruyu. çığlık atıyordu kutuda fln. neyse besledim fln. şu anda uyuyor lakin uyumadan önce 'trrrrrrrrrrrrrrr' şeklinde bir ses geliyordu içinden, taa derinlerden. ama aralıksız. hani karın gurultusu desek değil. ne oluyo yaa. :( ilk defa yavru kediyle saatlerce başbaşa kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 o çok mutlu olunca çıkan tırıvırıtırıvırı sesi. sev okşa yanında yatır. sevgiden o ses=) sabah uyandırabilitesi vardır o sesin haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 çok mutluyum sende mutlu olma uyan tarzında mı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yok çok mutluyum hep böyle kalalım nolur sesi. hatta annesi sanıyor o şimdi seni hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ve burası benim evimmiş meersem dio içinden uyurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 perdenin arkasına sakla onu,evi orası olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yahu kedi o sesle durmadan üstüme üstüme geliyor, bacağıma tırmanıyodu. kıllandım, attım kenara uyudu. tüh ya :( uyandırcam lan çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ferrero said: yahu kedi o sesle durmadan üstüme üstüme geliyor, bacağıma tırmanıyodu. kıllandım, attım kenara uyudu. tüh ya :( uyandırcam lan çok iyiymiş. uyandırma bırak uyusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sen sesi geçte isim bul o yavrucağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 atma kenara ya ağlarlar onlar öyle yaparsan. benimkiler hep benim yanımda yatmak istiyorlardı ve kenara koyunca ağlıyorlardı. uyuyunca o ses de gidiyor zaten. al yanına yavrucağı öyle uyuyun^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 çok duygulandım yahu bravo kediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben buldum isim ama sahipler kabul etmiyor. kedi durmadan yer değiştiriyor bide. 10 farklı yerde uyudu herhalde ne YAPICAM yhaaaa sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 burtonesk said: atma kenara ya ağlarlar onlar öyle yaparsan. benimkiler hep benim yanımda yatmak istiyorlardı ve kenara koyunca ağlıyorlardı. uyuyunca o ses de gidiyor zaten. al yanına yavrucağı öyle uyuyun^^ mikrop kaparım ya da tüyü boğazıma kaçar diye korkuyorum. yada ezersem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ezmezsin, ezme durumunda o seni paralar merak etme dfg. mikrop da tüy de kapmazsın bişey olmaz. aşılarını yaptırın ama kısa süre içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 tüyünden aşısızsa kist kapılmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 aşıları tammış. sözlükten birinden aldık. wc eğitimi aldı fln dedi. bütün gün hiç bırakmadı dışkısını. merak ediyorum. bir de kum yerine silikon aldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 silikon iyidir koku yapmaz. endişesizce yavruyla beraber yatabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 silikon koku yapmadıgı için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 tamam sağol :) ya bide bu su içmedi hiç hemde izmir sıcağında :( ton balıgı da çok az yedi o kadar. peynir seviyo çok ama az verdik. su içsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 süt denedin mi? süt? kedi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 denedim ondanda tiksindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 mew dir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ya her kedi herşeyi sevmez mesela bizimki salam seviyo kırmızı eti sevmiyo sadece beyaz et yiyo balıktan tiksiniyo filan :D kuru maması bile kümes hayvanlı olucak hanfendinin yoksa yemiyo artislik yapıyo filan suyunu da gün aşırı degistirin taze su koyun sular kireçliyse çok içme suyu koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 su az içiyor ya kediler, bilmiyorum neden ama ona da endişe etme. su olsun hep bi kenarda ama, arada kafasına esince içiyor. bi de ılık su+süt karışımı koy onu içer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar