Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MTA.

mountaindew

Öne çıkan mesajlar

Bu bir hata...............
En azından benim yamam.........
Ama karar verdim bir kere dönüş yok
İşte anı şanı ve darmadağın olmuş karakterleriyle MtA
(Hepsi benim gözümdendir Kendi görüşlerinizi belirtin ey oyuncular, birde bu parantezlerde şahsi fikirlerimi bayaa görüceksiniz)

Oyuncular:

Müb :(aka Müb)Katanalı fazlasıyla hızlı akaşik aplamız
Geçmişi hakkında çok fazla bilgimin olmadığı bu karakter kısaca
!.65 boylarında siyah uzun saçlı atletik yapılı bir kişi. (Ayrıca kılıcıyla kötü çiziyor bırr) Grubun en güçlü (str)karakteri olması gibi bi sorun var bi de.... Ha bide guruptaki sosyal olarak en düzgün kişi............off utandım kendimden şu an neyse

Bonepart :(aka Timur) Askerliğini doğuda komando olarak yapmış çatlak Hermetiğimiz...... adam derslerden kopya çekerek geçen/geçmiş biri bilmiyorum bilemiyorum.....Bu adam Doğan görünümlü şahini,MP5i ve stray/suppression fire larıyla
anlatılmaz yaşanır bir insan

Mortaç :(aka Murat Temiz) Euthanatos-yargıç-ölüm meleği her şeyde yıkım ve karanlık gören pesimistik. Eski polis galiba...
Bi de kesik pompalısıyla(Türkçe çeviriler bazen bayaa tetersiz kalıyor deil mi? Sawed off shotgun) can yakıyor (deilmi Timur?)

Magic :(aka Okan) Kendi başına uyanmış ve biz delilerle karşılaşmadan önce Tradition/order/ascension war gibi şeyler hiç bilmemiş kişi. Orphan. Anladığım kadarıyla Avatarı etkin bir varlık ve bu süre boyunca onu hayatta tutan o olmuş. Freelancer Gazeteci

Grudge1 :(aka Prof Dr Yılmaz) Gurubumuzun en yaşlı en bilgili kişisiydi ama ikinci bölümde neredeyse KIA oluyordu onun yerine (5 ay yatak yerine yani) Grudge 2 oldu ama O garip dildeki laptopu ve benzini bitmeyen arabasıyla bayaa hoş bi karakterdi

Grudge2 :(aka Süleyman Yıldız) Multinasyonel Yıldız holdingin
başındaki aileye mevcut zengin veledi.Türkiyeye yeni gelmiş bir kişi olarak parasızlar / kirlisakallar olan bizler (Her eve lazım ninjamızı ayrı tutarak) arasında Hummer'ı Pahalı takım elbisesi ve aksanıyla biraz sırıtan Heyecan düşkünü Ban-i Flambeau (aka Alevtopları ve Yıldırımlar savuran kişi)

Jaan :(aka Can -abi cidden artık bir name generator kullan-:) Bilgisayar delisi, Sosyal olarak içine kapanık ve patlamaya hazır nuke kadar tehlikesiz Virtual Adeptimiz yüzsüz herif grubun en iyi silah kullanabilen üçüncü karakteri ayrıca o da hepimiz (zengini ve katanayı saymayınız) kadar tipsiz

Cronicler :(Aka Haydar) Eee... Ben... Kendi başına uyanmış bir diğer kişilik... Okandan farklı olarak ben Traditionları (yada daha doğrusu onlar beni) buldu ancak hiçbiri bana yakın gelmedi bu sebeple hiçbirinin bize katıllarına kulak asmadım
(valla kitapta yazdığına göre) Artik sularında zevk için yüzebilen
Ve katır inadına binmemi sağlayan karmaşık bir code of honour'a sahip pasifist bir barbarım... Çelişkili mi? biraz daha devam edin artacak.......

Açılış:
Bizler uyanmış olanlarız... Bize her tarafta öğretilenlerden daha fazlasının var olduğunu anlayan bunun sonucunda herşeyi ve hiçbirşeyi yapabilen insanlarız... Kader,şans yada düpedüz birilerinin olaylar ve durumlar ile oynaması sonucu bir araya geldik...... getirildik........
Eğitmenlerimiz bizi Eğitim sınıfı 12 diye adlandırdılar (Grudge1, Ben, Can, Müb ve Kemiği aslında) Bir süre eğitim aldık.......
Sonra puff... Bütün herkez sırra kadem bastı, yok oldu
sadece Bir Euthanatos(Murat) ile bağlantı kurabildik....
Ve sonunda hepimiz kendi araştırmalarını yaptıktan sonra bulduklarımızı değerlendirmek için Kayıpta FRP oynuyor kisvesi altında tekrar toplandık......... Tarih: 07.01.2004
-[End of part 0]-

[Bu mesaj cronicler tarafından 14 January 2004 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj cronicler tarafından 14 January 2004 01:08 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj cronicler tarafından 14 January 2004 01:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle bunları gayretten değil sırf inattan yazıyorum. Öyle yada böyle günümüzde geçen d20 kullanmayan eli yüzü düzgün bir oyunda oynamak istiyordum oldu şimdi en azından insanların (daha doğrusu diğer oyuncuların) biraz oyuna ilgi göstermelerini sağlamak istiyorum (Flamer mı? Kesinlikle :))

Sayın St: Bu geçirdiklerimiz belki çok basit başlangıç olayları olabilir ama çoğumuz Mage olmanın inceliklerinden habersiziz
şahsen Tam anlamıyla kontrollü Mage lerden çok eline ağırsilah verilmiş çocuklara benzediğimizi düşünüyorum (Ha zevksiz mi? hayyır ölesiye eğleniyorum masa başında! ) Mesela son oyunda olanların yalnış olduğunu hissediyordum ama ne yapabileceğini bilmez haldeydim (genede katır inadım kurtardı paçamızı az biraz) Olayların meraba-güm diye suratımıza patlaması beni bayaa dağıttı Bütün oyun boyunca Durumlar üstünde fazla bir kontrolümüz yoktu (Haklısın bu bizden kaynaklanıyordu ama sende gördün gözüme sokmasaydın ben bile en önemli şeyi atlıyacaktım -bide orda dikkatli olmaya çalışıyordum sözde-)
Yarattığın hikayeler Joe-Average seviyesinde olabilirler ama biz o seviyede değiliz gibi gözüküyor......ama bir şekilde bunu da atlatıcağız gibi gözüküyor

HA Bide: Olm Kevlarlardan birini ben alıyorum burda her seans Kevgire dönmekten bıktım :)
ps: Hikayenin geri kalanını cumaya yazarım
pps: Abi :) şimdi farkettim Kayıpta toplandıl demişim yaa.....
Nostarji yapmışım galiba ilk Rpg ile tanıştığım mekana....
Neyse o kayıp Saklı olacak bilgilerinize sunulur

[Bu mesaj cronicler tarafından 14 January 2004 12:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok müb birşeyler kesmek istiyorum dedi o yüzden böyle oldu.
Cumartesi günki oyun çerezdi anlıyacağın. Çoğunuz ağırlıklı olarak d ve d kültüründen geldiğinizden zamanla bazı şeyleri kavrayacaksınız. Nitekim exalted de öyle oldu.

Hikayeleri daha komplike yapma konusunda temkinliyim çünki elinizde ki verileri değerlendirme kültürünüz benim ögrencilerim dışında sıfır. Ama onlar da size uymaya başlayıp aptallaştılar.

Daha ilk antagonistle işiniz bitmedi. Geçen oyunda hiç bir şey yapmadınız az kalsın adamın ekmeğine yağ bile sürüyor idiniz olayı senin inancın çevirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Farkındayım
Elemanın sadece iki "2" adamını bulabildik diğerlerinin hepsi beyni yıkanmış çerezlerdi.........Zaten biri kendini uçurdu diğeri ise saçma bir şekilde (Ayin sırasında göğüsüne 9mm domdom zehirli aggravated kurşun yemek acıtmıştır sanırım) indi.
Karşılığında? Timur= 6 agg , Müb= 4L , Ben= 6 yada 7L , Can ın iç orghanlarından kokoreç yapıcaklardı bide....... Bide tamamıyla clueless olmamız var tabii

Çook acıyıcak gibi gözüküyor
Sosyal ağlarda paylaş

Abi demek ha?

Sana xp falan yok 10 oyun.

Harca xp yi yap. Stunt dice a girer yalnız o. Yane yapceğin hareketi güzel anlatırsan 3 e kadar extra zar alabilirsin.

Kendinizi fazla kavgaya alıştırmayın insanları sisteme alıştırmak için böyle kavgalar oldu. Ben öyle her oyun kavga sevmem bilirsin.

[Bu mesaj mountaindew tarafından 14 January 2004 15:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Murat'ın bakış açısından olayların tamamı:

Sahne #1:

Yer:Bir Cumartesi Akşamı, Saklı Kent.

Saklı kent'in yukardaki odasında 5 gizemli şahıs neler olacağını tartışıyorlar. Konu Avatar Storm sırasında kaybolan büyücüler ve geride kalan Eğitim Sınıfı 12'nin gelecekte olan davranışları. Konuşmalar sürerken duvardan akan kan ve orada alamekçe oluşan dizeler herkesi tetiklemişti. Bundan sonra derin bir araştırmaya başladık. Kaybolan yaşlıca bir adam ve Virtual Adept Can'ın annesi bize araştırmamızda yakıt oldu. (Açıkçası bana yakıt olan şey bu değildi ama...) Bir gün boyunca yaptığımız araşltırmalardan sonra akşam evlere dağılma kararı aldık. Yaşadığım yere gelip akşamlık dinlenmeme tam geçerken Hermetik Yıldırım beni telefonla aradı ve yardıma çağırdı daha önceden şüphelendiğimiz tinerci çocukların saldırısına uğramışlar. Gülümseyerek karşıladım önce ama hemen oraya gitmek için elimden gelenide yaptım sonuç olarak Haydar'ın dışında olanlar Magus ve azda olsa yardıma ihtiyaçları olabilir. Ben oraya varana kadar herşey sona ermişti. Oraya vardım ama orda kimse yoktu.

Sahne #2

Yer:Pazar gecesi, Beşiktaş Migros otoparkı.

Yıldırımı aradığımda telefonu Haydar açtı. başka biryerde olduklarını ve Yıldırımın ağır yaralı olduğunu söyledi. Onları bulduğumda Eğitim Sınıfının eski öğrencilerinden HermetikTimur ve Tradition'suz bir Orphan'ın onlara katıldığını gördüm. Timur sorun değil ama Orphan ciddi anlamda sorun olacak gibi gözüküyor. Bir mikar araştırmadan ve Can'ın evini inceledikten sonra Taksimde Tinerci çocuk aramaya başladık. Bizi izleyen mavi saçlı transeksüel'i yakaladığımız zaman onun arkadaşlarıda ortama geldi. Timur'un askeri deneyimi ve Müberranın dövüş yetenekleri sayesinde çok sorun yaşamadan kavgayı sonuçlandırdık. Sonradan Can, beni şaşırtarak nereye gitmemiz gerektiğini bildiğini söyledi. Bu kabul etmeliyim ki dikkatimi çekti. Geldiğimiz yer öncelikle ilüzyonlarla örülüydü ve ilüzyonlardan sadece iradem kırıldığı zaman kurtulabildim, Bu sırada Timur'u ağır yaraladığım ve Can'ın bir Nefandi olmaya çok yaklaştığını farkettim. Ben kendime geldiğim zaman ortamda onlarca ceset ve yaralı vardı. ufak birkaç çizik ile sorunsuz atlatabildim savaşı ama Magus yol arkadaşlarımada çok fazla bir yararım olmadı. Şu anda elimizde vermemiz gereken bir karar var. Bir Nephandi olmuş, yada olmaya yaklaşmış toy bir Virtual Adept'in canlı kalması yada kalmaması. Ve kaldı ki yaralıların iyileşmesi için zamanda geçmesi lazım. Bakalım hayatın varolan entropisi bize neler gösterecek.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zenith, 14 January 2004 16:13 tarihinde demiş ki:

Sahne #1:

Saklı kent'in yukardaki odasında 5 gizemli şahıs neler olacağını tartışıyorlar. Konu Avatar Storm sırasında kaybolan büyücüler ve geride kalan Eğitim Sınıfı 12'nin gelecekte olan davranışları. Konuşmalar sürerken duvardan akan kan ve orada alamekçe oluşan dizeler herkesi tetiklemişti. Bundan sonra derin bir araştırmaya başladık. Kaybolan yaşlıca bir adam ve Virtual Adept Can'ın annesi bize araştırmamızda yakıt oldu. (Açıkçası bana yakıt olan şey bu değildi ama...) Bir gün boyunca yaptığımız araşltırmalardan sonra akşam evlere dağılma kararı aldık. Yaşadığım yere gelip akşamlık dinlenmeme tam geçerken Hermetik Yıldırım beni telefonla aradı ve yardıma çağırdı daha önceden şüphelendiğimiz tinerci çocukların saldırısına uğramışlar. Gülümseyerek karşıladım önce ama hemen oraya gitmek için elimden gelenide yaptım sonuç olarak Haydar'ın dışında olanlar Magus ve azda olsa yardıma ihtiyaçları olabilir. Ben oraya varana kadar herşey sona ermişti. Oraya vardım ama orda kimse yoktu.

Sahne #2

Yıldırımı aradığımda telefonu Haydar açtı. başka biryerde olduklarını ve Yıldırımın ağır yaralı olduğunu söyledi. Onları bulduğumda Eğitim Sınıfının eski öğrencilerinden HermetikTimur ve Tradition'suz bir Orphan'ın onlara katıldığını gördüm. Timur sorun değil ama Orphan ciddi anlamda sorun olacak gibi gözüküyor. Bir mikar araştırmadan ve Can'ın evini inceledikten sonra Taksimde Tinerci çocuk aramaya başladık. Bizi izleyen mavi saçlı transeksüel'i yakaladığımız zaman onun arkadaşlarıda ortama geldi. Timur'un askeri deneyimi ve Müberranın dövüş yetenekleri sayesinde çok sorun yaşamadan kavgayı sonuçlandırdık. Sonradan Can, beni şaşırtarak nereye gitmemiz gerektiğini bildiğini söyledi. Bu kabul etmeliyim ki dikkatimi çekti. Geldiğimiz yer öncelikle ilüzyonlarla örülüydü ve ilüzyonlardan sadece iradem kırıldığı zaman kurtulabildim, Bu sırada Timur'u ağır yaraladığım ve Can'ın bir Nefandi olmaya çok yaklaştığını farkettim. Ben kendime geldiğim zaman ortamda onlarca ceset ve yaralı vardı. ufak birkaç çizik ile sorunsuz atlatabildim savaşı ama Magus yol arkadaşlarımada çok fazla bir yararım olmadı. Şu anda elimizde vermemiz gereken bir karar var. Bir Nephandi olmuş, yada olmaya yaklaşmış toy bir Virtual Adept'in canlı kalması yada kalmaması. Ve kaldı ki yaralıların iyileşmesi için zamanda geçmesi lazım. Bakalım hayatın varolan entropisi bize neler gösterecek.

Gözel gözel sanada 3 xp.
Sosyal ağlarda paylaş

Haydarın günlüğünden alıntıdır
Murat........... abi....... Eutanos da sevmediğim ne varsa hepsinin bileşimi olarak gezmektesin. Neymiş zamanı gelince ölmeliymiş Wyrm e kurban olanlar yokedilmeliymiş. Ölümmüş yokoluşmuş... Aloo Kafasını kuma gömmüş taş kesmiş tradition örnek öğrencileri bu yüzden Teknokratlar elimize veriyorlar...
Benim yolum doğru sizinkiler yalnış diye bık bıklanmayı kesin artık Birimiz sendelerse onu tutmalı destek olmalıyız Birimiz düşerse onu sırtlamalıyız ondan daha güçlü değisin/değilim/değiliz ben yada sen sendelediğimizde evac için sadece diğerlerimiz gelecek şu dünyada kutsal tek birşey kaldıysa o da yaşamdır. Ölüm sadece bir kurşun uzağımızda yıkım sadece bir adım ötemizde tamam bu kabul ama teknokratların hepsi içinde bu böyle görmek istemediğiniz bu.
Alın gördük salak Nef. büyücülerini biri kendini uçurdu diğeri ise "eğitimsiz" birini bile zapt edemedi
(bu arada ara not o lanet iblis ebemize atlıyacak ilk fırsatta )
Bi doğu kökenli atasözü yada deyim vardı karanlıkla savaşanın sonunda karanlık olması ile ilgili....
Şu son üç güne geri dönüp baktığımda sadece dehşet ve korku ve en önemlisi bilgisizlik görüyorum........Ama işin aslına bakılırsa korkmuyorum aksine umutluyum çünkü güce sahip olanlar güçlerinden o kadar eminler ki gururları onları kör ediyor
:lol: yüksekten düşmek acıtıyor galiba...... -[End of log]-

[Bu mesaj cronicler tarafından 14 January 2004 19:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Murat'tan bir söz: "Hayatta sadece bir tek gerçek vardır, insanın doğması, yaşaması ve de sona ermesi. Benim ilgimi çeken nokta bu döngünün sonunda olan kısmıdır. Hayat güzel bir olgudur ve her güzel şeyin sonu olduğu gibi hayatında bir sonu olmalıdır. Benim burada varoluşumun sebebi sonuca ulaşmayı davranışlarıyla hakkeden zihniyetszileri ve de sonuca ulaşmamak için direnenleri gitmeleri gereken yolculuğa hazırlamaktır."

Saygılarımla...[signature][hline]Three Man I Admire Most... Father Son and The Holy Ghost, Cought the Last Train for the Coast.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunca yıllık FRP hayatımda ilk defa tır patlattım, okul servisindeki gençleri katlettim, trafik jam'e sebep oldum... Mutluyum vede umutluyum....(Masa arkadaşlarımın çoğu iyi poh yedin dicekler ama...)[signature][hline]Three Man I Admire Most... Father Son and The Holy Ghost, Cought the Last Train for the Coast.
Sosyal ağlarda paylaş

Devam....

Sahne #1:

Sahne #2

Sahne #3

Yer:Armutlu'da bir gecekondu.

Kendimize geldikten ve yaralıları bir miktar tedavi ettikten sonra burdaki cesetleri yok etmek için bir hayli uğraştık. Ondan sonra kurtköy civarında bir yere gidip bir miktar dinlendik. Bütün yol arkadaşlarım insanüstü bir dayanıklılık ile (Kamış, taş veya benzeri bir laf sokma ibaresi) 2 gün boyunca girdiğimiz yoğun akiyonların üzerine birde ağır ritüel yaptılar. Ben mantıklı bir Euthanathos olarak vaktimi uyuyarak geçirdim. Kaldı ki hepimiz insan(Kamış, taş veya benzeri laf sokma ibaresi) olmayabiliriz ama ben insanım. Neyse, bu dinlenceden sonra yolda izlendiğimizi farkettim ve yol arkadaşlarımı uyardım, bu uyarma bizi bir polis kontrolüne kadar sürükledi. İşte ondan sonra olanlar oldu. Remork'suz bir tır ve bir motorsikletli gelip olaya karıştılar. Ufak bir Entropik numara ile tır safdışı kalmıştı ve trafikte ufak çaplı bir katliam oluşmuştu. Neyse, ölecekleri varmış vede öldüler. Yol arkadaşlarımdan Okan buna çok protesto çekiyor ama kimin umrunda, daha Traditionları bile bilmeyen bir p*ç. Ukalalık edip dursun o, nede olsa Traditionlara bir daha laf ederse bunun cezasını alacaktır. Konuya dönelim... Birkaç ufak aksiyondan sonra peşimizdeki olan büyücü ile karşılaştık. Bu arada Günah Kafiri olan polisinde ölümünü gördük. Gideceği yere ulaştı. Karşımızda elini kanlı bir çuvala uzatmış ve birşeyler çeken bir büyücü, duman, ve çevremizde yanan arabalarla kaldık.[signature][hline]Three Man I Admire Most... Father Son and The Holy Ghost, Cought the Last Train for the Coast.
Sosyal ağlarda paylaş

Peki o zaman ya sphere arttıracağım yada arete 4 için sreeking deneyeceğim eğer cuma müsait bir zamanın var ise bunu yapabileceğimizi umuyorum
Aslında sphere gitmek istiyorum ama farkındayım biraz havadan gelmiş gibi oluyorlar...... Aerttırmak istediğim skiller de öyle (medical vs.) şuna bi çözüm bulabilirsek iyi olur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cronicler, 29 January 2004 15:16 tarihinde demiş ki:
Peki o zaman ya sphere arttıracağım yada arete 4 için sreeking deneyeceğim eğer cuma müsait bir zamanın var ise bunu yapabileceğimizi umuyorum
Aslında sphere gitmek istiyorum ama farkındayım biraz havadan gelmiş gibi oluyorlar...... Aerttırmak istediğim skiller de öyle (medical vs.) şuna bi çözüm bulabilirsek iyi olur

Sphere artırmak spherex 2 kadar library veya dogması uyan öğreticek birisini gerektiriyor.

O kadar zor değil bence.

Veya oyun içersinde kült bilgileri arama girişiminde bulunabilirsin sırf bu yüzden size çözmesi zor olaylar çıkartamıyorum. Herşeyi benden beklemeyim alın kitapları okuyun ve deyinki oyun arasında şunu şunu yapcemki şuna ulaşibleyim.

Sor bakiim benim St im Fırata (Unholy) kaan abim oyun aralarında böyle şeyler yapıyomu diye.

Güzelim oyunun vurdu lu kırdılı filme çevirmek istemiyorum ama bu gidişle böyle olacak.

Acep exalted e mi dönsek?

Mage size ağır geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi dikkatini çektimi bilmiyorum ama oyuna başladığımızdan beri beş gündür durmadan koşuşturuyoruz.
(Sadece okuldan nete girebiliyorum sınav aralarında o sebeple biraz kesik kesik oluyor ama eğer zamanın varsa yarın saklıda konuşalım şunu)
Yada en olmadı seekingt e çıkacağım sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...