kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 rApbOyZ said: ne mıdesız adamlar warmıs la burda ayranla biraya dicek lafım yok zaten oldu olcak çaylada wiski icelim OH YEAH DOSTUM ! RAPBOYZ. FREEZE MADAFAKA. dene ve gör. ön yargıya gerek yok. LA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Viski+kiraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kingpin said: rApbOyZ said: ne mıdesız adamlar warmıs la burda ayranla biraya dicek lafım yok zaten oldu olcak çaylada wiski icelim OH YEAH DOSTUM ! RAPBOYZ. FREEZE MADAFAKA. dene ve gör. ön yargıya gerek yok. LA ! wut'z up nigga kingpiin bekle açık tekel aramaya gıdıyorum adamım bulursam gıdıcem kafama takıldı ıcmeden yatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 senin sorunun ne biliyo musun dostum? önyargılı olman tamam mı? dfds. edit: bu imla sorunu ne olacak lan bende? hep yanlış yazıyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 önyargı her şeydir bence. sütlü çay içmedim mesela çok mutlu bir çocukluğum var o yüzden. tereyağı da yemedim. gençliğim güzel geçiyor o sebepten. önyargı <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Sütlü çay ıyyyk. Değişik İngiliz adeti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 oha ya bari sütlü çaya laf gelmesin. ayıp. günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 burtonesk said: önyargı her şeydir bence. sütlü çay içmedim mesela çok mutlu bir çocukluğum var o yüzden. tereyağı da yemedim. gençliğim güzel geçiyor o sebepten. önyargı <3 tereyağlı pirinç pilavı+etli kuru fasulye yanında cacık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 patates kızartmasını milkshake e bandırıp yeme var bi de. baya güzel oluo prison break! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 senden cacık olmaz ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ekmek said: burtonesk said: önyargı her şeydir bence. sütlü çay içmedim mesela çok mutlu bir çocukluğum var o yüzden. tereyağı da yemedim. gençliğim güzel geçiyor o sebepten. önyargı <3 tereyağlı pirinç pilavı+etli kuru fasulye yanında cacık. Of harika, işte bunu yerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kingpin said: senden cacık olmaz ekmek. senden olur mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 nileppezdel said: Sütlü çay ıyyyk. Değişik İngiliz adeti.. kesinlikle iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 neden değilsin onu sordun mu? çünkü hıyar değilsin ekmek <3 işte önyargı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ayrıca bir de yanında pastırmalı böcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hea koyunun kuyruk yağında gızartılmış (kızarmıcak gızarcak ona göre.) soğan halkalarıyla şalgam suyunu tavsiye edeyim ben sütlü çay sevenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kingpin said: neden değilsin onu sordun mu? çünkü hıyar değilsin ekmek <3 işte önyargı. ben de senden de olmaz dedim işte :/ küçüküç şey var bi de göbek marul domatiz turşu(acı olcak ama) yağı iyce süzülmüş ton balığı çıtır çıtır bir ekmek(hayır) arasına opsiyonel mayonez oof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 domatiz ne pattiz ne kendinize gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ekmek said: kingpin said: neden değilsin onu sordun mu? çünkü hıyar değilsin ekmek <3 işte önyargı. ben de senden de olmaz dedim işte :/ küçüküç şey var bi de göbek marul domatiz turşu(acı olcak ama) yağı iyce süzülmüş ton balığı çıtır çıtır bir ekmek(hayır) arasına opsiyonel mayonez oof balıkla yogurt ve süt ürünü zehirler inancını taşıyan bi ailede büyüdüm ton bagılıyla mayonez bıle yedırmıyolardı ki gel gör halime 118 kg oldum yiye yiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Balık + beyaz peynir + domates-salatalık-soğan- biber kombosu salata + rakı Aaaahhh, hayat güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 boy kaç ? 118 kilo ne lan oha derler. oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kingpin said: boy kaç ? 118 kilo ne lan oha derler. oha. boy 2.04 ordan kurtarıoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ama rapciysen sorun yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 basketçi misin ? asdfdsa yanlış meslek hoca rap map uzun kalmış boy dsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 walla iyki kingpin gibi emoo degilim :D taşlarlardı gerçi yetişemezlerde :D streetball oynuyorum basketçi sayılırız tabi hatta dahada iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar