DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: PiNk, 02 February 2004 20:18 tarihinde demiş ki: Tam olarak bir bilgim yok ...Ancak su ihtimaller olabilir... Hayvan siginaklarina goturuluyorlar.. Sanirim hasta olanlar uyutuluyor... Kucuk olanlar evlatlik veriliyo... Digerleride hayatlarini orda tamamliyo olmalilar... Pinkin de dediği gibi sığınaklarda toplanılıp, kısırlastırılıyor bir kısmı, gerisi ya veriliyor yada orda öbür hayvancıklarla takılıo =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 bizim bazi akıllı[!] insanlarimizda bi sürü cocuk yapiyo demekki hayvanlarda yasadigi ulkenin insanlarindan etkileniyo :p yoksa kopek felan olmazdi bu kadar ayrica kisirlastirma yapilmazdi.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Recall06, 31 January 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Ne oldu hala kurtaramadınız bakıyorum o cici itleri. Hadi ha gayret sanal olarak kurtarırsınız belki. Web sayfası logo filan tabi nasılda onemli ilk aşamada. Nerdeyse 1 ay oldu hala lafda sizin işler. Bu projeyi gerceklestirebilecek zekaya sahip degilsiniz. BALON bu iş. sen ne oldu sokak serserilerine bi el atabildin mi ? yoksa onlar mi sana el attilar ? bi tarafini mi sislediler bi ara sokakta ? bu arada ne guzel bir konusma tarzi, kinayeli igneli, baharatli, hakaretli ... sokaktaki arkadaslarinin arasinda mi ogrendin ? hakikaten postlarinin her bir kelimesinden ne kadar sevgi dolu, cevrende yardima ihtiyaci olan herseye yardim elini uzatan, uyumlu toplum anlayisindan mertebeler asmis bir birey oldugun belli oluyor. onlar logo yapmislar. onlar giris sayfasi yapmislar. sen NE YAPTIN ? - baskasina onu yapmayin bunu yapin demekten baska -[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ben size şöyele söyliyim hayvan barınaklarının yüzde doksan dokuzunda hal berbat!!yani ölüm kampı gibiler..ben elimden ne gelirse yaparım ama Bahçeşehirdeki veterinerlerin pek ilgileniceğini sanmıyorum..Genelde boş vaktim oluyo..gönüllü olurum..bana ne yapıcağımı sööleyin yeter..Ayrıca teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 site çok yakında açılmış olacak o zaman gönüllü olmak için sitede yer alan adımları uygulamanız yeterli olacak.. şimdiden sağolun[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bakınız nerelerden bilgi alıyoruz! Paiciğin gücü :P Tabi orda olupta yerinde görmek başka bişedir. Bende iddalı laf etmişim ama ha! Şu avrupa birliği midir nedir, onlar düzenli istatistik tutmayı seviyolar diye biliyorum.Şurdan araştıra bilirsiniz sanırsam. http://europa.eu.int/documents/index_en.htm Türkiye'de tutulan hastalıkların istatistiği kabul edilmiyorken ,kaldı ki bunları kim tutacak.(tutulanları Dünya Sağlık Örgütü (WHO) kabul etmiyor.) www.die.gov.tr felan diye bi site var ,bişe bulan haber versin ben hiç görmedim! Bu sokak hayvanı meselesi biraz farklı gibi geldi bana. Gazetelerden (nette) okuduğum bi kaç yazı vardı ; linklerini koymak istemedim ,pek iyi şeyler yazmamışlar. Gazetelerimizde çıkan haberlere bakarsak, bu osmanlıdan beri süren bi sorunmuş. Gelişmiş ülkeler çeşitli çözümler üretmiş felan. Bunların bazılarıda yazılmış zaten. (Kulaktan dolduyorum :P ) Genel olarak onların sorunları. Bakılmayıp sokağa atılmış hayvanlarmış. Kedi ,köpek hak getire ,bunlar timsahtan felan bahsediyolar kanalizasyonlardaki!(amerakada) :P Zaten kanada ,alaska felan ayularla uğraşıyomuş şehire ,çöplüğe dadanmışlar. Bizdeki olayı ,onlar bayaa yıl kadar önce halletmişler diye biliyorum. (Bu arada alakasız ama! Anadolu leoparının soyunu tüketen adamda baya bi haber olmuştu.Sabah gazetesiydi herhalde merak edene!) Neyse belki ben hata yaptım. Sokak hayvanları istatistiklerinden bahsetmiştim. Vahşi hayvanları katmamışım. Belki onlarda da bizdeki kadar sahipsiz (bakım evinde felan olmayan) hayvan vardır. Belkide onlarda hiç iplemiyordur bunları...[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Bu adı geçen site açıldıında bize haber verirsin umarım..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 galiba projeniz yattı :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Takip ediyorum projeyi. Gerceklesmeyecek biliyorum. Ne demistim BALON bu! Rakı sofralarında Turkiye nasıl kurtulur gibi tartısmaya benziyor. İcraat yok sadece konusuyorsunuz. Bir hayvanı kurtarsak basari demistiniz. Bir hayvanı kurtarmak icin 50 kisi bir araya geliyorsanız ne diyebilirim. Takip ediyorum. Oyle yapalim diyip zoru gorunce neden kaciyorsunuz. Vaktinizmi yok yoksa? :) [Bu mesaj Recall06 tarafından 09 February 2004 03:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Şu gereksiz, recall denen eleştirmeyi bile başaramayan yaratığı, gerçekten barınağa taşınmaya muhtaç bu zaatı muhteremi ne zaman gönderecekler acaba? Sokakmeleklerinin ilk icraatının recall06 için 1 kişilik, gözden uzakda biyerlerde bir barınak yapmasını istiyor, her türlü masrafın tarafımdan karşılanacağını da sözlerime ekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 bu arkadaşla polemiğe girmenin alemi yok ;) bu sıralar sevgili sponsorumuz profocio nun bir projesi ile meşgulduk. o bittiğine göre bu yaratıcı eller bir hafta içinde siteyi bitirecektir ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Neyse komiksiniz o yuzden kızmıyorum. Ben projeyi elestiriyorum. Kisisel bir sorunum yok kimseyle. Fakat sanirim elestirilere seviyesizce cevap vermek bazı kisilerin kisilikleri ile ilgili. Umarım ilerde fikirleriniz elestirilince ADAM gibi cevap verebilecek bir seviyeye gelirsiniz. Bastan sona bir kez okuyun bana karsı yazılanları. Hayır korkuyorum bir gun farklı bir platformda sizinle fikir ayrılıgına dusersek gene boyle adap bilmedenmi konusacaksınız yoksa klavyenin basına gectiginizdemi insanlıgınızı kaybediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 sen başından beri eleştirmiyor saldırıyorsun, öyle bir fark var yanlız... Eleştiri sonuc ve yapı itibarıyla "yapıcı"dır. senin post larında zerresi yok. Buraya post atanlar adabını bilen kişiler. Ama ben korkarımki başka platformda sen tutup yüzümüze "Türkiyede yüzbinlerce sokak cocugu varken sokaktaki iti kopegi beslemek icin ugrasanlara acıyorum" ya da "Bu projeyi gerceklestirebilecek zekaya sahip degilsiniz" dermiydin bilemiyorum! Seviyesizliğin tanımını yeniden yapan sensin.... Biz burda balon projemizle uğraşırken, sen başka yerlerde gezinsene. Ne zararı var sana? Derdin nedir?[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 mesela; -sitenin template i bitti -görsel sanatlar bolumu yeni logolar yapıyor -yazı eklemek için php yazıyor bir dostumuz -hürriyet gazetesi medya sponsoru oldu -profocio.net hosting sponsoru -antalya'da şimdilik 6 veteriner %25-%100 indirim veriyor[nefr le de ekleyeceğiz] -antalya da 4 okula yemek servisi veren şirket barınağa gıda yardımı yapmayı kabul etti, okullar açılınca.. ki site açıldıktan sonra daha da etkili olacak çalışmalar..... biz burda balonla oynayalım, sen bizden uzak ol, sıkma canını bizim için... zaten bunu yapmak için biraz çocuk ruhlu olmak da lazım, değil mi?[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting [Bu mesaj Wendigo tarafından 10 February 2004 14:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bugun ankarada sadece bir aksam gezintisinde +3 vet[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 insanlara yapılan yardım mükemmel değil diye hayvanlara işkencemi yapılcak sokak çocukları ile başkaları ilgilensin zaten ilgileniyor hayvanlarlada onlar:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 anlatamadık ki chemical cım adama sen de anlatamazsın immune to understand ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting [Bu mesaj Wendigo tarafından 12 February 2004 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 yeni logo thnx to horace bro ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 reca naaptık ki :)[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar