guernica Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 wow u freecap le açamıyorum. wow.exe hata veriyor. freecapi tekrar kurdum, makinaya usb harddiskten yeni wow attım, freecaple alakalı ne kadar reg varsa sildim ama fayda etmedi. sockscap kurmayı denedim oda hata veriyor. your freedomla kullanabılıcegım baska program var mı ya da bu problemi baçka türlü çözebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 vista kullanıyorsan sockscap kuramazsın, msn den bir arkadaşın açılmış sockscap klasörünü sıkıştırıp sana yollasın çalışır ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 vista değil xp kullanıyorum da gerek kalmadı artık. dün gece formatladım makinayı düzeldi. sabah oyuna girmeye çalıştım ama hacklenmişim. guild bankıda patlatmışlar temizinden.2 yılda 4 defa hacklendim artık uğraşmıycam.itemlerı geri alıp hesabı kapatıcam, bırakıcam wowu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hata ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 O kadar çok hack yediysen hatayı kendinde ara direk. Sadece oyun için değil her konuda bu böyle çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 valla ben 3 senede hiç bi hek mek olayıyla karşılaşmadım + guildde şifremi bilmeyen de yoktur heralde =) Cafe'den olur olmaz yerlerden açarsan wow u çok fena patlatıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hatayı başka yerlerde aramıyorum zaten ama bıktım artık bu hack olayından.hacklenen bilir "tekrardan olur mu" korkusunu. bu korkuyla oyun oynıycağıma hiç oynamam daha iyi. 3 kuruşluk zevkimin içine sıçan hacker arkadaşlarada saygılar sunuyorum buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Yahu dikkat et o zaman, sağlam şifre koy, gidip abidik gubidik yerlerde girme şifreni patlamasın. Ne korkusu allaşkına. Çok basit kuralları var bu olayın. Uyarsan hiç bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar